• Andrzej podpisał Autor: ~Piotrek [178.235.191.*]
    https://pulsmedycyny.pl/prezydent-podpisze-30-marca-ustawe-o-krajowej-sieci-onkologicznej-1181496
    coś gorąco na forum się zrobiło , dobry znak .
    Jednak tutaj nie mam informacji że będzie rakieta itp . Same fakty !!
    Kolejny krok w dobrą stronę .
  • Re: Andrzej podpisał Autor: ~psychiatra [5.173.176.*]
    Naganiacza/naganiaczy napiszcie proszę ile w optymalnych warunkach może zarobić spółka. Jaka jest EBITDA spółki? Nie róbcie z tego tajemnicy.
  • Re: Andrzej podpisał Autor: ~Piotrek [178.235.191.*]
    mam się bawić w wróżenie ? nie mam kuli.
    Spółka posiada kilka sensownych patentów , prowadzi badania , jak zaczną to sprzedawać to elegancko . Póki co nie ma zysków , które mam nadzieję przyjdą .
    Akcje bardziej dla cierpliwych.

• Re: Andrzej podpisał Autor: ~psychiatra [5.173.176.*]

Kula jest ci potrzebna jeżeli nie czytasz raportów, które są ogólnie dostępne. Jeżeli ich nie rozumiesz przejrzyj inne opracowania również częściowo dostępne. Jeżeli inwestujesz to powinno cie stać na płatny/płatne abonamenty-nie musisz wróżyć. Przecież to jest podobno według akcjonariusz drugi ScopeFluidics.
    Nie skończyła ci cierpliwość po 10 latach?
    Z ciekawości zapytam-na wątku EkoExportu też był Andrzej. Jeżeli to ty to tylko pogratulować.
  • Re: Andrzej podpisał Autor: ~Piotrek [178.235.191.*]
    Nie , nie jestem Andrzej . Ja nie inwestuje w tą spółkę 10 lat . Jeszcze dużo mu brakuje. Bardziej ciekawi mnie po co wchodzić na forum spółki która jest tam " zla" mi by było szkoda xzasu . Forum powinno być bardziej do pokazywania np. Informacji których nie ma lub są tj. Mówisz na płatnych stronach
[x]
READGENE 0,00% 6,06 2025-11-07 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.