https://pulsmedycyny.pl/prezydent-podpisze-30-marca-ustawe-o-krajowej-sieci-onkologicznej-1181496 coś gorąco na forum się zrobiło , dobry znak . Jednak tutaj nie mam informacji że będzie rakieta itp . Same fakty !! Kolejny krok w dobrą stronę .
mam się bawić w wróżenie ? nie mam kuli. Spółka posiada kilka sensownych patentów , prowadzi badania , jak zaczną to sprzedawać to elegancko . Póki co nie ma zysków , które mam nadzieję przyjdą . Akcje bardziej dla cierpliwych.
Kula jest ci potrzebna jeżeli nie czytasz raportów, które są ogólnie dostępne. Jeżeli ich nie rozumiesz przejrzyj inne opracowania również częściowo dostępne. Jeżeli inwestujesz to powinno cie stać na płatny/płatne abonamenty-nie musisz wróżyć. Przecież to jest podobno według akcjonariusz drugi ScopeFluidics. Nie skończyła ci cierpliwość po 10 latach? Z ciekawości zapytam-na wątku EkoExportu też był Andrzej. Jeżeli to ty to tylko pogratulować.
Nie , nie jestem Andrzej . Ja nie inwestuje w tą spółkę 10 lat . Jeszcze dużo mu brakuje. Bardziej ciekawi mnie po co wchodzić na forum spółki która jest tam " zla" mi by było szkoda xzasu . Forum powinno być bardziej do pokazywania np. Informacji których nie ma lub są tj. Mówisz na płatnych stronach