• Zaladowalem po 8.5 Autor: ~hak_na_lata [95.40.73.*]
    Kiedy zejde z haka?
    Juz spora strata , a wszedlem spora kasa, mialo byc 20zl w krotkim terminie.
  • Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~Free [78.9.156.*]
    Widać od razu kto wszedł pod szybkie kółko bez analizy, licząc że mu wywindują cenę w dwa dni o 500%:) Też myślałem że wejdą na ponad 10 zł w jednym ruchu i będzie się korekcic w okolice 7-8 zł, no ale skoro zatrzymało się wyżej to korekta może sięgnąć nawet 6 zł jeżeli popyt na 7 zł się skończy. Jeżeli nie masz gotówki na dobieranie i nie jesteś gotowy na czekanie na wzrosty to jak zwykle jest jedna rada - sprzedaj i się nie męcz:)

Teraz poziom atrakcyjny do wymiany akcjonariatu - zadowoleni są i ci co brali po 4 zł i ci co czekają na dalsze wzrosty.
  • Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~Robo [37.47.114.*]
    Musi zejść do 6,16 bo musza zamknąć lukę, potem mogo dobić nawet do 9zl
  • Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~hak_na_lata [95.40.73.*]
    Wykonalem analizy, przejrzalem to forum i wyciagnalem wniosek ze 20zl spokojnie , a wieksze kwoty po kolejnych umowach.
    Widze ze zostalem wprowadzony w blad i teraz wisze.

• Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~Robo [37.47.114.*]
    W złym monecie wszedłeś, trzeba było czekac na korektę i wtedy wchodzić. Może jutro albo w poniedziałek domknąć lukę to jeszcze zarobisz, tylko musisz poczekać pare dni.
    No to jeżeli nie wierzysz w swoje własne analizy to co można poradzić?
    Nie wiem kto miał ciebie wprowadzić w błąd skoro niby przeanalizowałeś spółkę. Mnie tak nikt nie namawiał na branie po 8 zł. Można było dobrać niżej, ale człowiek nigdy nie trafi w dołek.

Po prostu za szybko wzrosło i musi się wymienić akcjonariat. Przeważnie tak bywa. Tylko w pandemii były wzrosty o 100% w jeden dzień i to było wtedy "normalne".

Miało być oczywiście "zatrzymało się niżej":)
  • Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~nikt [5.173.97.*]
    Dnia 2023-03-30 o godz. 12:56 ~hak_na_lata napisał(a):
    > Kiedy zejde z haka?
    > Juz spora strata , a wszedlem spora kasa, mialo byc 20zl w krotkim terminie.

zaprawdę powiadam ci jeszcze dziś będziesz w raju
  • Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~Robo [37.47.92.*]
    Najpierw domykajmy lukę !
  • Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~Chudy [77.65.209.*]
    Luka może zostać jako startowa.

Kontrakt z Orlenem stawia spółkę w zupełnie innej lidze, co potwierdza wczorajszy wolumen, nie ma przypadków.
    Mamy klasyczną wymianę akcjonariatu, po komunikacie kupiono raptem kilkadziesięt kilo i to wszystko, cały wczorajszy przemiał to realizacja tych, którzy czekali może lata, żeby zejść z haka, albo tych którym starczy, ci co wzięli na szybko to mały procent wczorajszego ruchu.

Nawet jak będą jechać na 10% marży w co nie wierzę, to przy ich polityce dywidendowej ile samej dywidenddy z tego jednego kontraktu może wpaść? :)

Luka może zostać jako startowa.

Kontrakt z Orlenem stawia spółkę w zupełnie innej lidze, co potwierdza wczorajszy wolumen, nie ma przypadków.
    Mamy klasyczną wymianę akcjonariatu, po komunikacie kupiono raptem kilkadziesięt kilo i to wszystko, cały wczorajszy przemiał to realizacja tych, którzy czekali może lata, żeby zejść z haka, albo tych którym starczy, ci co wzięli na szybko to mały procent wczorajszego ruchu.

Nawet jak będą jechać na 10% marży w co nie wierzę, to przy ich polityce dywidendowej ile samej dywidenddy z tego jednego kontraktu może wpaść? :)

• Re: Zaladowalem po 8.5 Autor: ~Krzyś [46.186.97.*]
    Sprzedasz po 7.
    Po 7 wczoraj wziąłem jak i wyżej.

Wcześniej spółki nie miałem, z portfela immobile w zamierzchłej przeszłości miałem Projprzem.

Niemniej idzie dobry czas dla spółek stalowych, przemysłowych - okres potężnych inwestycji w Polsce przed nami.

Zakładam, że zostanę tu na dłużej, no chyba, że nagle zrobią te 20 pln'ów. ;-) to pomyślę.
[x]
ATREM 0,00% 49,40 2026-04-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.