Poczekaj i też będzie podobnie na COMPR A teraz pisać o IZS jak już pojechał w górę to fajnie, a mogłeś miesiąc temu kupować IZS i nie kupiłes ;) Ale IZS też można sieprzyczić na korekcie kupić, bo to spółka na long i jeszcze moim zdaniem sporo pójdzie w górę
Bin Nie podzielę się, bo cokolwiek napiszę to będziesz bluzgał, więc nie widzę sensu dyskusji. Dyskutować mozesz z Arturem, Ce i Maklerem1. To Ci wielokrotnie pisałem bedzie dobrze, wiesz dobrze ze bedzie dobrze tylko masz zadanie do spełnienia i piszesz bzdury. Lepiej sam sie podziel dlaczego tak ujadasz, skoro nie masz akcji (bo nie masz) i jeszcze marudzisz do wszystkich o wszystko ... Mnie to dziwi, innych też a ty udajesz Greka?
De no widzisz jakie ciężkie czasy , ja nadgodziny mam, Testie cierpi na bezsenność, nie śpi po nocach i pisze w nocy posty a Copmremum bez szans ....pcha pod górę kamień syzyfowy.
Bin - a po co te pierdoły piszesz? robisz wierszówkę? ktoś ci coś kazał? ile na tym wychodzisz? warto się tak błażnić? może masz jakieś kompleksy? albo straciłeś na COMPR i się teraz wyżywasz? może lepiej zacząć sie leczyć niż męczyć tu siebie i innych tak intensywnie Będzie dobrze tylko zluzuj gumke w gatkach i świat się stanie piękniejszy i moze COMPR także ;)
no widać siezagotowało kolegom bo admin wywalił odpowiedzi Bin sam żeś pisał, czy z kolegami? Dawaj jeszcze raz tylko spokojnie ;) I pamiętaj gumka w gatkach lużniej, bo uciska za mocno ...