Kolejna publikacja z dnia dzisiejszego: https://gs24.pl/rak-czai-sie-w-naszych-genach-w-polsce-jest-ok-25-tys-kobiet-z-mutacja-genu-atrip-powodujaca-nowotwor-piersi/ar/c14-17412061
No popatrz a dzisiaj ktoś kupil prawie 16 tysięcy i jakoś nie czeka że będzie taniej. Ja czekam aż będzie 2,2 które ty obiecałeś jako licencjonowany doradca inwestycyjny.
Dnia 2024-03-15 o godz. 23:26 ~PrawdziwyPsychiatra napisał(a): > No popatrz a dzisiaj ktoś kupil prawie 16 tysięcy i jakoś nie czeka że będzie taniej. Ja czekam aż będzie 2,2 które ty obiecałeś jako licencjonowany doradca inwestycyjny.
Znowu kłamiesz. Licencjononowany doradca inwestycyjny? Buhahahaaa. Wiesz co to znaczy?Przedszkole.
Nie prawie ale ponad 16 k akcji. Znowu masz notowania demo przed północą? Podobno czekałeś wielonikowcu na samolot i już wróciłeś? a może czekałeś w sklepie na model do sklejania? Masz jakieś fotki z "wycieczki"? Jak zwykle kłamiesz. Podaj link. Nie podasz bo go nie ma wielonikowcu. Buhahaa. A teraz melduj. ~Antydzban [94.254.235.*] 2024-02-05 12:50 ~Akcjonariusz [94.254.176.*] ~PrawdziwyPsychiatra [94.254.176.*] 2024-03-15 21:09 ~AniołStróż [94.254.177.*] 2023-01-07 12:34 ~AkcjonariuszRDG [94.254.177.*] 2023-01-10 11:42
Godz. 15:18:0 sprzedano akcje zaczynając od ceny 4.78 zł a kończąc niżej na 4.52 zł. Po 4.52 zł sprzedano ponad 5 k akcji. W tym samym "strzale" sprzedano jeszcze ponad 4 k akcji po 4.54 zł. Zawsze myślałem, że jak ktoś kupuje dużo akcji w 1 strzale to płaci coraz wyższą cenę a tutaj ktoś dosypywał i cena spadała.. Masz inne zdanie naganiaczu? Naganiasz prymitywnie od 12 zł, często posługujesz się kłamstwem, ubierasz ludzi na przykład na święta czy nowy rok a ostatnio na Olymp itp.
I co mi odpowiesz oko_proroka, prorok, generał, senator, prorok, guru, Budda, Kościuszko, wielkiszu, piwnicopodbaranami, long, Konfucjusz, papaM, spokojny, 123, obserwator, Obserwator, profesor, antydzban, akcjonariusz, akcjonariusRDG, inwestor, prawdziwypsychiatra, realista, premier, antytroll, szeryf, RozsądnyInwestor, analizator, prowizor, ŚwiętyMikołaj, ZnawcaKasyna, Realista... A TERAZ MELDUJ OKO_PROROKA. W przeciwieństwie do ciebie nie czekam na wyimaginowany samolot tylko korzystam z pięknej słonecznej pogody. Pamiętasz o lekach?
No widzisz jak ładnie kłamiesz od samego rana. Nie napisałeś że potem ktoś kupił w górę kilka tysięcy akcji. Bo to było bardzo niewygodne dla Twej manipulacji. Natomiast faktycznie łączny wolumen przekroczył ponad 16 tys i to chyba najlepiej świadczy o tym że są chętni na ten rzekomo niedobry wg Ciebie papier, dla którego trawisz swoje .zycie. Tak samo było na Synektiku przy 30, Scope i paru innych walorach z ogromnymi perspektywami. Cierpliwie czekam na twoje dalsze kłamstwa, bardzo łatwo dajesz się sprowokować i przez to popełniasz błędy. Zastanawiam się skąd w tobie tyle nienawiści i nikczemności wobec CEO RDG i przełomowych osiągnięć zespołu. Rozumiem że dla kasy zrobisz wszystko, widać taką masz naturę. Nie przejmuj się tymi co w emocjach kupowali trochę wyżej. Dobrze wiesz że jak przyjdzie pierwsza duża umowa komercjalizacyjna to obecny kurs będzie wspomnieniem. A czy przyjdzie? No ty wiesz najlepiej, dlatego ślęczysz na tym forum bezinteresownie 24h. Jak myślisz dlaczego ktoś w dwa dni zebrał ponad 30 tysięcy akcji i nie chciał poczekać na obiecane przez twoje kłamstwa 2,0?? Ja jednak ci zaufam i poczekam, i nie będę kupował teraz. W końcu udzielasz rekomendacji. I w dodatku wszędzie widzisz swoich wrogów, to musi być bardzo uciążliwe dla twej psychiki, a wystarczy potraktować cie jako element folkloru. Bo chyba nikt poważny nie uwierzy w to że CEO RDG martwi się twoimi manipulacjami na temat jego spółki, niezależnie od toczących się w tej sprawie potencjalnych postępowań karnych.