• czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: ~bilioner [83.23.239.*]
    tylko o sytuacji SPÓŁKI proszę !!!!!!Dzięki z góry i pozdrawiam!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.235.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Dnia 2023-03-29 o godz. 18:26 ~bilioner napisał(a):
    > tylko o sytuacji SPÓŁKI proszę !!!!!!Dzięki z góry i pozdrawiam!!!!!

SYTUACJA spółki ,.... hmmmm ależ BARDZO proszę tylko krótko bo nie mam czasu w 3 -4 punktach :
    1. Opcje walutowe i przerąbanie 60% z dodruku akcji (prawie) MILIARDA tj. 54 mln zet,
    2. a później 2 - 3 resplity ,
    3. kolejne "udane" inwestycje np. BOMI, Draszba, Sklejka Pisz, Herkules itp
    4. ZEROwa komunikacji z dawcami kapitału tzw. akcjonariatem

To który rząd chciałby "współpracować" z taaaaaką EKYPĄ ? ? ?
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: cmpunk [31.61.235.*]
    Dnia 2023-03-30 o godz. 09:29 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-03-29 o godz. 18:26 ~bilioner napisał(a):
    > > tylko o sytuacji SPÓŁKI proszę !!!!!!Dzięki z góry i pozdrawiam!!!!!
    >
    > SYTUACJA spółki ,.... hmmmm ależ BARDZO proszę tylko krótko bo nie mam czasu w 3 -4 punktach :
    > 1. Opcje walutowe i przerąbanie 60% z dodruku akcji (prawie) MILIARDA tj. 54 mln zet,
    > 2. a później 2 - 3 resplity ,
    > 3. kolejne "udane" inwestycje np. BOMI, Draszba, Sklejka Pisz, Herkules itp
    > 4. ZEROwa komunikacji z dawcami kapitału tzw. akcjonariatem
    >
    > To który rząd chciałby "współpracować" z taaaaaką EKYPĄ ? ? ?

Napisz jeszcze, że jaskiniowcom nie pasowały sztuczne skóry, które zbyt szybko się wycierały na pośladach, wtedy będzie pełny obraz...
    No tak, zapomniałem, że ty doskonale te czasy pamiętasz, jesteś tu od "zawsze".
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    wc ****
    "od ZAWSZE" to ty masz* akcje tzw. "holdu" snw siedzisz na nich (18 lat) i czekasz na 50 zet
    Ja miałem w różnych okresach "walory" snw ze zmiennym szczęściem ostatnio na pomyłkowej ** podbitce do 5,8x nieźle zarobiłem , ale w porę opuściłem tonącą łajbę ,.... a ty czekasz na 5-6 czy 8 falę COVID i j.w. 50 zet

Ps.
    A co do SPEKUŁY hmmmmm im to bez większego znaczenia , czasami potrafią bankruta w ostatniej fazie życia (giełdowego) wybić na wyżyny ,... może więc i tzw. hold snw na tym patencie podciągną i znów ubiorą dawców kapitału ? ? ?

----------------------------------------------
    ( * ) tak naprawdę mało już kto w to wierzy ,....
    ( ** ) błędne zaliczenie holdu snw do tzw. spółek "covidowych"
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: cmpunk [31.61.247.*]
    Scettuś, żeby skały s%$#y, to i tak byłeś tu przede mną, więc możesz zaklinać rzeczywistość, tak samo, jak łudzić się, że w twoich żyłach pływa teraz eliksir zdrowia i młodości x-D.
    Dnia 2023-03-30 o godz. 11:37 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, żeby skały s%$#y, to i tak byłeś tu przede mną, więc możesz zaklinać rzeczywistość, tak samo, jak łudzić się, że w twoich żyłach pływa teraz eliksir zdrowia i młodości x-D.

wcpunk 
    Ja niczego nie muszę zaklinać ,... piszę jak jest (na snw) i jak było kilkanaście lat temu ,...
    To ty zaklinasz rzeczywistość na snw ( 50 zet lada chwila *) i na ....... COVID ,
    za niedługo wszyscy o tym (covid) już zapomną , a ty będziesz nadal pisał kocopały w swoim stylu o wirusach Nr 564 , bakteriach Nr 458, 'nagłych' zgonach, elixirach młodości , zdrowia itp

Ps.
    jak ci już tak mocno zależy to ja byłem tu (na snw) pierwszy , niech ci będzie ,....
    może ci się poprawi (w główce) ????

A i napisz coś o tych dzisiejszych MEGA wzrostach cały 1 GROSZ

pozdr.
    do jutra
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: cmpunk [31.61.249.*]
    Dnia 2023-03-30 o godz. 11:58 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-03-30 o godz. 11:37 cmpunk napisał(a):
    > > Scettuś, żeby skały s%$#y, to i tak byłeś tu przede mną, więc możesz zaklinać rzeczywistość, tak samo, jak łudzić się, że w twoich żyłach pływa teraz eliksir zdrowia i młodości x-D.
    >
    > wcpunk 
    > Ja niczego nie muszę zaklinać ,... piszę jak jest (na snw) i jak było kilkanaście lat temu ,...
    > To ty zaklinasz rzeczywistość na snw ( 50 zet lada chwila *) i na ....... COVID ,
    > za niedługo wszyscy o tym (covid) już zapomną , a ty będziesz nadal pisał kocopały w swoim stylu o wirusach Nr 564 , bakteriach Nr 458, 'nagłych' zgonach, elixirach młodości , zdrowia itp
    >
    > Ps.
    > jak ci już tak mocno zależy to ja byłem tu (na snw) pierwszy , niech ci będzie ,....
    > może ci się poprawi (w główce) ????
    >
    > A i napisz coś o tych dzisiejszych MEGA wzrostach cały 1 GROSZ
    >
    > pozdr.
    > do jutra

Scettuś, covid to już przeszłość, wirus- widmo zrobił robotę. Także przyznaję ci rację. A kolejny już będzie bez taryfy ulgowej i jak myślisz, kogo dopadnie? :-)
    Ty jesteś starszy od tego forum (żeby nie powiedzieć, że od węgla) i jak ktoś chce, to spokojnie wyłowi twoje wypociny. Ostatni twój hit to miał być zjazd poniżej złotówki zaraz po nowym roku. Nawet Maciej Skrzętek ma trafniejsze wróżby od twoich x-D.
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    wcpunk

WIDMO to ta twoja 'flagowa' spółka snw tzw. holding z Lublina i masz rację tu (na snw) NIE na taryfy ULGOWEJ !!!
    Jeden dzień , a ściślej 1/4 sesji i ODWRÓT do wczorajszej BAZY lub jeszcze NIŻEJ ? ? ?
  • Re: czego o tej spółce zapomniała SPEKUŁA i RZĄD PIS??!! Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2023-03-30 o godz. 11:03 ~J-23 napisał(a):
    ( .... )
    > Ps.
    > A co do SPEKUŁY hmmmmm im to bez większego znaczenia , czasami potrafią bankruta w ostatniej fazie życia (giełdowego) wybić na wyżyny ,... może więc i tzw. hold snw na tym patencie podciągną i znów ubiorą dawców kapitału ? ? ?

I znów UBIORĄ dawców kapitału ? ? ? ? ?
    "ktoś" się rozszalał na forum zalecam rozwagę ! !! !

[x]
SANWIL -4,22% 1,48 2025-09-22 15:10:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.