• Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~inwesers [193.19.165.*]
    buahaha , obroty gorsze niż w warzywniaku
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Vvv [188.33.232.*]
    Ty tak serio czy coś cię dzisiaj w główkę walnęłoXD
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Kolber [46.204.65.*]
    Golce wyja i tak ma byc :) beda wzrosty
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Ketchup [188.147.4.*]
    Mizerne mizerne cóż poradzić . Takie info a obroty tylko 300 tys . Coś tu jest nie tak wie ktoś ?????.......
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Ja [178.189.208.*]
    Bo pol dnia widły są ćwoku
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Aga [5.60.120.*]
    Nie rozumie jakie widły.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Free [78.8.149.*]
    Jprdl serio naganiacie na mizerne obroty? Raczej jeżeli ktoś posiada akcje tej spółki, to nie nowicjuszem i potrafi sobie sprawdzić zlecenia.

Niestety z tego co widzę, za dużo ludzików się tutaj rzuciło. Mam tylko nadzieję, że nie będzie się równoważyć kilka dni zanim to puszczą. No ale niestety marne szanse, nastawiali jak szaleni PKC na kupno. Bóg raczy wiedzieć gdzie to się teraz otworzy przy takiej niskiej podaży.

Mogliby puścić zlecenia kupna tych co postawili pierwsze zlecenia i potem znowu zamknąć na widłach, tak by było sprawiedliwie.

Tak mnie to wkurza, że człowiek jako jeden z pierwszych zobaczył info a teraz przez te widły będę musiał się przepychać z gośćmi co po południu usłyszeli pierwszy raz o spółce i walą PKC. Niewielkie były profity za obserwowanie spółki, ledwie kilkaset akcji wpadło po te 6 zł.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Seb [185.157.14.*]
    Smutne to, ale co zrobisz. Pytanie, kiedy wyciągnąć
    No i nie otworzyli na koniec, no to teraz będzie konkurs kto ma mniej cierpliwości i pierwszy da spokój odpuszczając kupno.

Po cichu liczę, ze gdzieś tam pojawi się jakaś druga świetna okazja i rzuca się tam wszelkiej maści kolarze i spekulanci nie chcąc wisieć tutaj na widłach.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Rumun [83.20.222.*]
    Free to Ty byłeś na Bowim? Ja sie na Atrem nie załapałem bo z wideł nie zdjeli ale za to nakupiłem ich właściciela Immobile. Pozdro
    Tak byłem tam do zeszłego roku. teraz tez mam trochę akcji pod dywidendę żeby sobie rozegrać, ale to już nie te ilości co kiedyś. Bowim mnie nauczył, że lepiej mieć mocno zdwyersyfikowany portfel, nawet jak spółka wydaje się być pewniakiem do wzrostów.

Dzięki za cynk z tym Immobile chociaż przyznam się, ze wolałbym jednak Atrem, o wiele niższa kapitalizacja:) Zobaczę jutro gdzie jest poziom otwarcia na Atrem i się zastanowię co zrobić.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Pszczelasz [31.61.170.*]
    Jedna cyfra to za mało? :)
    Nie do końca rozumiem, w sensie że zakup Atrem za jednocyfrowy kurs to za mało?

Nie, nie za mało. Trochę już mam akcji, po prostu nie tyle ile bym chciał, a skoro byłem na spółce od roku i czekałem na takie info żeby wsiąść jako jeden z pierwszych do pociągu, to trochę kiepsko że konduktor zamknął drzwi przed nosem i trzeba wchodzić z pasażerami co wpadli w ostatniej chwili:)

Pocieszające jest tylko to, ze jeszcze nie ma ataku trolli na forum, więc widocznie zainteresowanie nie jest aż tak duże jak się tego bałem. Może jutro łaskawie widłowy otworzy te 20%-30% wyżej.

Pamiętam jak w okresie pandemii spółki wisiały na widłach, bo kurs szedł w górę 200% w jeden dzień. Tam rzeczywiście był powód do blokowania wzrostów.

Problemem jest tutaj płynność, no ale zobaczymy jak będzie juto. Może dołożą akcji na sprzedaż specjalnie żeby to się otworzyło.

Wiem jedno jak na forum pojawi się technik-at to znak, ze cała bankierowa spekula już wie o spółce i zacznie się kabaret na kursie:)

• Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Ketchup [188.147.4.*]
    No mogli podać po sesji i nawet tych paruset byśmy nie złapali. Pierwsze widły były po minucie od info ciężko nawet w tym czasie przeczytać i wklepac zlecenia. Są tacy pewnie co siedzą i wpatrują się w ekran i jak coś się pojawią takiego to cyk na kupno. To jest nawet dobry biznes ale trzeba być trochę ogarniętym po spółkach i ogarnąć w kilka kilkanaście sekund wagę informacji. Mi się udało przez przypadek akurat spoglądałem na newsy. No a przewidzieć taki info wcześniej się nie da . Są na GPW dobre spółki które mimo że są dobre to się muszą miesiącami , dla niektórych niecierpliwych to za długo i może coś się wydarzy a może nie. A jutro ? Jutro się zobaczy jutro będzie ciekawie . Podejrzewam że między 7 a 8 wpadnie coś.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Kolber [46.204.65.*]
    Usa ostrzej na zielono to tutaj beda duze zakupy pewnie jutro.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Pszczelasz [194.152.47.*]
    Pytałem przy jakiej cenie planujecie sprzedać... czy poniżej 10zl czy powyżej. Będą wahania na tej spółce.
    Jeżeli miałbym sprzedawać poniżej 10 zł, to wolę poczekać rok i zgarnąć część tortu w postaci dywidendy m.in. z tej umowy.

Pomijam już, że jestem ciekaw wartości tegorocznej dywidendy, to mi mniej więcej pokaże ile mam się spodziewać w przyszłym roku i wtedy sobie policzę gdzie jest mój poziom wyjścia.

Na razie tak jeszcze w okolicach 8 zł chciałbym dobrać. Ja nie jestem z tych co boją się brać nawet i 100% wyżej, o ile oczywiście info na to zasługuje a tutaj z pewnością tak jest.
  • Re: Mizerne obroty , ubieranko się nie udaje ?? Autor: ~Pszczelasz [194.152.47.*]
    Jakby nie patrzeć, to patrzymy optymistycznie w górę:) niektórzy weszli po 3,xx także już mają prawie 100 % do przodu... Ogólnie też tu jestem dla dywidendy.
[x]
ATREM -1,01% 48,80 2025-11-14 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.