Specjalnie atakujecie spolke, zeby zanizyc cene. Nie takie historie juz byly i prokuratura sie tym interesowała. Wyciagne dane IP tych co pisali z ruznych kont. Spacetail to genialna gra, glowny konkurent Oriego, cena spada przez zorganizowany atak na firme.
Uwazaj sobie kolego, bo ja akurat jestem doswiadczonym graczem gieldowym i ekspertem gamingowym, a ty kim? Frustratem na forum. Longterm games niedlugo zawkoczy swietna gra z kawiarnia w kosmosie. To bedzie hit na miare Civilisation i eve online.
Dnia 2023-03-29 o godz. 22:29 ~AR napisał(a): > Uwazaj sobie kolego, bo ja akurat jestem doswiadczonym graczem gieldowym i ekspertem gamingowym, a ty kim? Frustratem na forum. Longterm games niedlugo zawkoczy swietna gra z kawiarnia w kosmosie. To bedzie hit na miare Civilisation i eve online.
Ekspertem gamingowym?
Niezła jazda. To tak samo jak geszefciarz rokicki ekspert od akcji :) Albo te farmazoniarze21, cygany itd.
Mentalnością niczym się nie różnią od sprzedawcy lewych garnków dla babć i dziadków. Tylko dużo bardziej szkodliwi. Bo taki opychacz garnków doprowadzi do kilku stów max dwóch tysiaków strat.
Rokickie i podobni to już straty w dziesiątki tysięcy idą. Nie bądźcie naiwni ludzie! A do prokiego to sobie możesz... :P I popieram by Longterm games wydawało swoje gry w kosmosie!