• koniec korekty ??? Autor: ~japan [89.65.97.*]
    jak myślicie ???
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~Imeil [213.134.166.*]
    Chyba tak....papier mocny na poziomie 106...zresztą na wykresie mocne widoczne wsparcie na tym poziomie.
    Wygląda północ.
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~Ssaq [37.47.177.*]
    Na wykresie widać również podwójny szczyt
    Tym bardziej nie jest papier przegrzany....na schłodzonych oscylatorach.
    Chyba jeden kierunek...i to może być petarda.
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~Ssaq [37.47.177.*]
    Podwójny szczyt nie jest zapowiedzią wzrostów. Wręcz przeciwnie
    W tym wypadku jest za mały wolumen żeby mówić o odwróceniu trendu. Wszystko rozegra się w najbliższych dniach....
    Każdy widzi co chce widzieć...ja też napisze że widzę ale podwójne dno no ...i...co. Tak też można interpretować.
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~japan [89.65.97.*]
    wykresy wg mnie przy obrotach nie są miarodajne ,ale to oczywiście moja opinia. Fajnie ,że spółka przekazuje transparentne komunikaty oraz zaczyna być marką rozpoznawalną na świecie
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~Crimson [31.0.66.*]
    Papier jest przegrzany fundamentalnie nie technicznie. To co jest na wykresie ma znaczenie krótkoterminowe. Tutaj liczą się nowe infa i nowe wydarzenia a Nano Dimensions jest już znane więc jest w cenie. Gdyby się okazało że 4 etap nie wypalił i kończą współpracę to wtedy akcje -30%. Pamietajmy że wskaźnik C/WK to jest ponad 50 - to jest Top 5 na GPW. Potencjał jest ogromny ale musi się potwierdzić w fundamentach. Tak jak wielokrotnie pisane tutaj było - ani pojedyncze drukarki ani tusze ani same patenty ani projekty typu Nano nie zmienią wiele. Tylko wdrożenia przemysłowe ruszą machinę przodu.
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~japan [89.65.97.*]
    Dnia 2023-03-30 o godz. 12:58 ~Crimson napisał(a):
    > Papier jest przegrzany fundamentalnie nie technicznie. To co jest na wykresie ma znaczenie krótkoterminowe. Tutaj liczą się nowe infa i nowe wydarzenia a Nano Dimensions jest już znane więc jest w cenie. Gdyby się okazało że 4 etap nie wypalił i kończą współpracę to wtedy akcje -30%. Pamietajmy że wskaźnik C/WK to jest ponad 50 - to jest Top 5 na GPW. Potencjał jest ogromny ale musi się potwierdzić w fundamentach. Tak jak wielokrotnie pisane tutaj było - ani pojedyncze drukarki ani tusze ani same patenty ani projekty typu Nano nie zmienią wiele. Tylko wdrożenia przemysłowe ruszą machinę przodu.

pięknie napisane i wyjaśnione
    100% racji
  • Re: koniec korekty ??? Autor: ~Crimson [31.0.82.*]
    Dzięki, i żeby nie było to jestem „ubrany” po średniej cenie 76 więc cieszy mnie koniec korekty
[x]
XTPL -2,82% 58,50 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.