Ja palta już dawno przymierzyłem i zakupiłem. Już długo w nich chodzę i jestem bardzo zadowolony z jakości i niewysokiej ceny. W dodatku słyszę, że znowu jak co roku firma płaci tylko za to, że noszę jej palta. Aby tak dalej.
Wiecie dlaczego akcje będą rosły? Bo 8% na lokacie za moment się skończy. RPP w tym roku ma obniżyć stopy procentowe. W przyszłym roku stopy procentowe będą wynosiły ok. 4,5%.
To znaczy jedno: Izostal z rozwojem + płaceniem 5% dywidendy co roku staje się jeszcze bardziej atrakcyjniejszy. Bo z jednej strony popyt na inwestycje ruszy (a rury są potrzebne, jakby nie patrzeć). A z drugiej strony mamy stabilnie ulokowane środki, które zarabiają.
Człowieku moje poszły po 3,4 i przesiadka na Stalprofil, tam będzie kwiecień grany, tu roczna pensja wyrobiona i dziękuję, wam życzę dużo zysków i zysków i to szczerze.
No co:) Przecież nie piszę że rakieta startuje XD Niech Krzys91 obroty zapoda a technik-at na godzinowym nada...teraz oni muszą ciągnąć ten wózek w górę, drugi raz po 3,25 nie odkupię od mazgajów. Kupię jak kurs pokona 3,82 na wolumenie. Oni wtedy będą sprzedawać Z MEGA ZYSKIEM. I z przesiadką na WKD.