13) wyrażenie zgody na zawarcie przez Spółkę istotnej umowy z akcjonariuszem posiadającym co
najmniej 5% ogólnej liczby głosów w spółce lub podmiotem powiązanym z takim
akcjonariuszem
Zakładając że masz średnia ok 20zl choć te założenia mogą być mocno optymistyczne i jest wyższa to zainwestowałes ponad 600 tys złotych. Patrząc na twój wybór spółki oraz moment wejścia to albo trolujesz i nigdy takich pieniędzy na oczy nie widziałeś albo dostałeś w spadku i jesteś niedorozwinięty umysłowo. Innej opcji nie ma. Nie można być takim cieniasem i dysponować takimi pieniędzmi. Jesteś typowym dawca kapitału.
No tak to jest jak się nie ma zysku to i pitow się nie rozlicza i dlatego nie widać. Ładnie się ubrales. Ja pokorny, spokojny i z wyczuciem. I kto jest niedorozwój. hahah
Raczej wredny, złośliwy mały polaczek, rodem z filmu Koterskiego, cieszący się z krzywdy swojego ziomala, patrząc na treść tych nic nie wnoszących wpisów
Jakiś kapitan dzban pisze na forum bankiera a ty na tej podstawie podejmujesz decyzje inwestycyjne to gratuluję, ubierał to was rozsądny inwestor , przy 60, ja mogę powiedzieć sumiennie że sam się ubrałem a ciebie ubrał kapitan dzban hahaha nie martw się ... Kiedyś odbije