Ewidentnie widać w arkuszu, że co chwilę z lewej strony stoją zlecenia na 1-2 tysiące akcji i zniecierpliwieni praktycznie codziennie im te akcje oddają. Ciekawe jak długo jeszcze taki marazm będzie trwał i jakie będzie jego zakończenie? Trzeba pamiętać, że wciąż trwa przegląd opcji strategicznych, więc może to zbieranie na poziomach 17-18 zł ma jakiś cel? :)
Nikt nic nie skomentuje. Nikt ciekawego newsa nie wrzuci. Generalnie cisza... Ale za to obsesyjnie klikać czerwone łapki pod każdym moim postem to ktoś tu potrafi na potęgę xDD <face_palm>
haha faktycznie, atak czerwonych łapek. Ale to już w sumie od dawna, myślę, że co najmniej od roku na tym forum. Jest to o tyle ciekawe, że pojawia się mnóstwo łapek w dół, a trolli i głupawych postów na forum nie ma.
Co do kursu, to ja myślę, że zbierający akcje (który tak ostatnio podbił kurs) się jeszcze nie nasycił, tylko trochę nie ma jak już kupować po taniości. No więc tak buja tym kursem. Póki co więc bez przełomów i dlatego też cisza na forum.
Dnia 2023-03-30 o godz. 12:40 ~Tyrek napisał(a): > Ja uważam , że chodzi tu o ukraińskie zboże do wysyłki
Może faktycznie rynek właśnie pod to info gra, chociaż wg mnie to info jest bardziej prowzrostowe dla OTS, który ma bardzo duże możliwości przeładunkowe i ma własne silosy.
Zboże może być tu powodem - temat stał się niezwykle medialny i rząd będzie musiał tutaj pilnie zadziałać. Jeśli dojdzie do jakichś porozumień, to oczywiście będzie o tym głośno (rząd już o to zadba w roku kampanii wyborczej), co może się przełożyć na dodatkową popularność ATA i OTS.
Generalnie jest coś na rzeczy, arkusz na S też dziwnie opustoszał. Być może jakieś espi o jakiejś dużej umowie/współpracy...?
Choć dla mnie, to tak jak pisałem wcześniej, kontynuacja ostatniego marszu i zbieranie przez grubego, który ładnie kupował w ramach ostatnich wzrostów. To wszystko może wiązać się z tą nową strategią, na którą czekamy...
Skąd pomysł z wezwaniem i ceną 28 zeta za papier . Zejdz synek na ziemię , bo wymyślenie dyskonta na poziomie 10 zeta na 1 akcję to marzenie ścietej głowy
I pyk jednym zleceniem ktoś 8 tysięcy akcji kupił. Szczerze mówiąc, nie pamiętam żeby ktoś w ciągu ostatniego roku tyle jednorazowo kupił. Coś musi być na rzeczy...
Dnia 2023-04-04 o godz. 13:13 ~tomaslfc14 napisał(a): > I pyk mamy ATH na 20 zł!
Jeden kupuje ponad 10 tysięcy akcji nie bojąc się wynieść kurs na ATH, a drugi kilka dni później wywala taniej o 1,50 zł swoje marne 200 akcji w pusty arkusz i robi -6,3%. Zgadnijcie, który zarobi... :)