• Co dalej Autor: ~Pomocny [5.173.41.*]
    Cześć. Musiałem chwilę się odsunąć od tematów z racji ataku osób, których tu wcześniej nie było... Nie stworzył się tu RGR od marca 22 do teraz? Szkoda jak zawsze, że poziomy wejścia nie takie, jakie sobie większość z nas zakładała...co nie znaczy oczywiście, że mój poziom zaangażowania się skurczył... jest dużo goryczy wobec ostatnio przełożonego raportu.... Jednak dalej patrząc do przodu jestem optymistycznie nastawiony do rozwoju MTE. Pozdrawiam
  • Re: Co dalej Autor: ~Lol [37.47.241.*]
    Rynek jakoś nie kupuje wczorajszej bajeczki o VC, która była raczej wrzucona na załagodzenie lipy z raportem. Taka sytuacja...
  • Re: Co dalej Autor: ~ŁEB [188.146.204.*]
    Ciężko kupić jako wybitnie cenotwórczą informację, że spółka z grupy kapitałowej dostanie dofinansowanie do jakiegoś projektu, ponieważ rzut okiem na strukturę właścicielską nie napawa optymizmem. Minutor Energia posiada 58% udziałów w Minutor Cellarium i ta druga spółka posiada zaledwie 25% udziałów w spółce, która dostanie dofinansowanie. Zasadnym jest zapytać kto i dlaczego będzie w tym przypadku największym beneficjentem? Rzut oka do odpisów w KRS i wiele się wyjaśnia, szkoda to komentować.
  • Re: Co dalej Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    Co zrobić, akcje zakopać w maju dokupić i zapomnieć.Jeszcze bedzie sie działo.Na żadnej spółce nie straciłęm to i na tej nie strace.Powołali spółke do okreśłonego celu.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.