Cześć. Musiałem chwilę się odsunąć od tematów z racji ataku osób, których tu wcześniej nie było... Nie stworzył się tu RGR od marca 22 do teraz? Szkoda jak zawsze, że poziomy wejścia nie takie, jakie sobie większość z nas zakładała...co nie znaczy oczywiście, że mój poziom zaangażowania się skurczył... jest dużo goryczy wobec ostatnio przełożonego raportu.... Jednak dalej patrząc do przodu jestem optymistycznie nastawiony do rozwoju MTE. Pozdrawiam
Ciężko kupić jako wybitnie cenotwórczą informację, że spółka z grupy kapitałowej dostanie dofinansowanie do jakiegoś projektu, ponieważ rzut okiem na strukturę właścicielską nie napawa optymizmem. Minutor Energia posiada 58% udziałów w Minutor Cellarium i ta druga spółka posiada zaledwie 25% udziałów w spółce, która dostanie dofinansowanie. Zasadnym jest zapytać kto i dlaczego będzie w tym przypadku największym beneficjentem? Rzut oka do odpisów w KRS i wiele się wyjaśnia, szkoda to komentować.
Co zrobić, akcje zakopać w maju dokupić i zapomnieć.Jeszcze bedzie sie działo.Na żadnej spółce nie straciłęm to i na tej nie strace.Powołali spółke do okreśłonego celu.