Im pozniej tym lepiej, pamietaj o średniej 3 miesiecy, od maja mamy bardzo ladną średnią bo wypadnie styczeń i luty gdzie kurs był nizej.
A w arkuszu brak sprzedających, do 5zł wystawione akcje za 14 tys złotych, czyli nie taki ten akcjonariat głupi. Play bedzie sie musiał nagimnastykować bardzo solidnie zeby zebrać 80 tys akcji :))))
Dnia 2023-03-29 o godz. 16:52 ~Abc napisał(a): > Im pozniej tym lepiej, pamietaj o średniej 3 miesiecy, od maja mamy bardzo ladną średnią bo wypadnie styczeń i luty gdzie kurs był nizej. > > > > A w arkuszu brak sprzedających, do 5zł wystawione akcje za 14 tys złotych, czyli nie taki ten akcjonariat głupi. Play bedzie sie musiał nagimnastykować bardzo solidnie zeby zebrać 80 tys akcji :)))) > > > > https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/sfn
Średnia jest ważona wolumenem i ciężko będzie ją podbić (prawdopodobnie 27 lutego był większy wolumen niż będzie przez cały marzec (38k vs 32,7k obecnie)).
Pozostaje nadzieja, że te 2k ostatnio po 4,5 wziął play i zacznie brać odważniej z prawej
Dnia 2023-03-30 o godz. 12:56 ~ddd napisał(a): > no spokojnie... jeszcze mamy transakcje z głownymi, jeszcze długo to ona będzie stanowiła odnośnik ceny przymusowego wykupu :)
Niby międzynarodowa korporacja przeprowadziła akwizycję z pomocą międzynarodowej firmy konsultingowej 2 miesiące temu a ja wciąż nie rozumiem tego dziadostwa co się tu odstawia.
Czemu nie podali ceny? Przecież jako akcjonariusz powinienem się dowiedzieć za ile poszedł kawałek tortu, który roznież należy do mnie, bo teraz mam kogoś innego przy stole…