Chyba naleza sie podziękowania od tych co nie dali sie nabrać i przeprosiny od tych ktorzy nie posłuchali i oczerniali. Chociaż wiem że wiekszosc z nich to boty spółdzielni.
Byly kolka do tej pory takie-
12-14.5zl październik-grudzien
17-18.5zl luty
16- 17.4zl marzec
A w kwietniu wypada
14- 15.5zl
MYŚLEĆ!!!
Moze podbitka pod wyniki,ale czego tu sie spodziewac jak nie ma kontretnych umow tylko generowane koszty.
Tu jazda zacznie sie 3 i 4 q pod umowy.
Teraz tylko kolka Panowie i Panie.
Dnia 2023-03-28 o godz. 17:19 ~Nikolas napisał(a): > Chyba naleza sie podziękowania od tych co nie dali sie nabrać i przeprosiny od tych ktorzy nie posłuchali i oczerniali. Chociaż wiem że wiekszosc z nich to boty spółdzielni. > > Byly kolka do tej pory takie- > > 12-14.5zl październik-grudzien > > 17-18.5zl luty > > 16- 17.4zl marzec > > A w kwietniu wypada > > 14- 15.5zl > > MYŚLEĆ!!! > > Moze podbitka pod wyniki,ale czego tu sie spodziewac jak nie ma kontretnych umow tylko generowane koszty. > > Tu jazda zacznie sie 3 i 4 q pod umowy. > > Teraz tylko kolka Panowie i Panie.
100% racji Nikuś ,,, niby powinny być infa że zarzad skupuje, ale oni są dobrze zorientowani że kupią dużo taniej więc zbierają jedynie śladowe ilości, fundy mają ANALITYKÓW i wiedzą co robią sypiąc papierem....
A najlepsza ta cisza buhahahaha
Jeszcze rano tyle mieli do powiedzenia, wrzycali platne artykulu itp. A teraz brak argumentów i cisza. Ale pewnie zaraz pan dobry milicjant MGD bedzie nam pisal ze ma srednia 8zl i nic sie nie stanie jak.dpadnie na 4zl. Penie sie nic nie stanie oprocz tego,ze nieodpowiedzialni inwestorzy potrąca rodziny, samochody czy mieszkania wierzac jednemu czy drugiemu inwestorowi na forum.
Jutro pewnie na poczatku podbitka a pod koniec sesji witamy poziom 15 a od piatku to juz na dluzszy czas.
MYŚLEĆ!!!
Dzieciaku idź sobie opowiadać te bajki gdzieś indziej bo tu i tak nikt ci w nie nie uwierzy - zabawa przed dogrywką z kursem łącznie ze zrobieniem 0,01 żeby jeszcze jakiś przestraszony i niedoświadczony leszcz się wysypał tylko potwierdza jaki jest apetyt na te akcje żeby tylko ktoś jeszcze oddał - przeważanie z wora do wora może na kimś robi wrażenie ale na pewno nie na mnie. BTW - dzięki za promocje chłopcy - kupuję sobie akcyjki MDG z rozkoszą ok 16 to bardzo atrakcyjna cena i kompletnie mnie nie obchodzi co napisze jakikolwiek naganiacz, dzieciak, leszcz czy nie-leszcz.
Oj ten apetyt to jest wielki buhahahha
Kazda ilość mogles kupic za 16 tydzien temu i kupisz za tydzień wiec co ty za bzdury o wystraszonych leszczach piszesz. Wstydu nie masz.
MYŚLEĆ!
Masz problem z czytaniem,? Napisalem tydzien temu i w nastepnym tygodniu. Z.tym ze to juz bedzie 15.xx
Te wasze niedlugo to juz od 10 lutego słyszę. Pisalem 15.50zl w lutym ze bedzie i bylo. Teraz pisze ze bedzie 15 to będzie. MYŚLEĆ!!!