Gratuluje temu co przyjął odemnie te 700 tys akcji. Możliwe ze w perspektywie 100 lat przyniosą tej osobie jakiś zysk. A teraz czekam na atak troli ze to niby oddałem w dołku i lada moment będą wzrostu o których tu czytam od połowy listopada zeszłego roku. Dzisiaj możliwe info przed północą. Może to prezes odebrał
a ile jest wart ten pakiecik 700 tys sztuk ? około 17,5 tys zł ? wiec bys sie nie kompromitował i nie pisał o takich kwotach , nazywając to pakiecikiem ..
Tak tak tutaj same grube ryby co żągluja milionami i maja podprogowe ilości i to na kilka słupów bo to taka perełka na NC. Tego jak nie zawiesza to będzie cud.
Ciekawy co nerwy puściły? Ja tam czekam dalej ale już więcej nie kupuje, kurs zdołowany niczym na prawdziwym bankrucie, ciekawe kto to kupuje przy takim dołującym wykresie, oby moje przypuszczenia były prawidłowe.
Wiadomo ze tylko wy zarabiacie. Narazie tylko ty kojarzysz mój nick ale ze średnia nie trafiłeś i jest 0,361. Wcześniej pisałeś ze spółka lipna a teraz nagle ze odbierasz akcje. Ciekawy jesteś przypadek.
Czekamy, nawet rok i zarabiamy kilkaset procent, cierpliwi zarobią zwlasza po tej cenie, spółka czystko spekulacyjna, niecierpliwi niech sprzedają bo dawców kapitału też jest potrzeba.
Wy tutaj to chyba na cud już tylko czekacie. Spokojnie dostaniecie moje 5 mln sztuk ale jeszcze nie teraz. To wczoraj to zabieg kosmetyczny. Ja mam za zadanie obniżyć kurs do prawie 1 gr ale dopiero jak spadnie poniżej 2. Cierpliwości grube rybki z NC
Nie mam potrzeby się uwiarygodniać ale mam potrzebę zarabiać i takie mam zadanie. Co rośnie ? Mówisz o tym skoku z 0,0255 na 0,0256 ? Jedna dziesięciotysięczna grosza wzrostu aż głowę urywa i pewnie zaraz będę górne. Nawet jeżeli to jakimś cudem urośnie to pod 3 gr to jest max ale nie teraz bo cel jest jasny czyli akcje po 1 gr
Ciekawy, to jest cały wpisssdu naganiacz wielonikowy.
Tu nadaje również jako stanisław.
Zerknij na Apis.
Tam też daje czadu ale już jako difihuho vel Stanisław vel jasio vel...
Nagania tam od ok 2,5 zł tj od ponad 2 lat goniąc na 3 zł które od tych ponad 3 lat ma być niebawem. A mamy 60 gr.
Jara się ze wszystkiego, że wzrostów, spadków, słupów, braku obrotów.