• Kto tak sypnął? Autor: ~egyptian_king [154.133.117.*]
    Jakieś lepiej poinformowane jednostki? Jak na dniach ma być info o premierze to jaki sens pozbywać się teraz?
    Chyba, że kogoś przycisnęło i musiał się upłynnić.
    Hmm hmm, zobaczymy za kilka dni.
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~jimmy [178.36.255.*]
    Na tym polega giełda. Mnóstwo rzeczy jest bez sensu. Komuś się mogło wydawać, że gdzieś indziej szybciej zarobi więcej.

Oddawanie akcji spółki, który właśnie ma wydać swój największy tytuł na który czeka 300.000 ludzi jest totalną głupotą, delikatnie to ujmując. Ale to właśnie niecierpliwi obrywają na giełdzie najbardziej.
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~chyba [193.19.165.*]
    im dłużej będzie bez daty tym bardziej nerwowo
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~chyba [193.19.165.*]
    oby na discord nie kłamali :)

Z dzisiaj:
    "Yes, April is the plan, but a more specific date has yet to be revealed"
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~jimmy [178.36.255.*]
    Kto miał jeszcze wolną kasę, dzisiaj zgarnął tanie akcje przy małym ryzyko. Pozazdrościć.
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~egyptian_king [154.133.117.*]
    Własnie dokupiłem po 41 a potem sypnęli mocno. No nic, kilka dni i będzie jasne. Jak przełożą to moim zdaniem będzie ucieczka mocna.
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~mieciu [94.172.173.*]
    nie będzie ucieczki. tu tyle razy była odkładana "premiera" że nikogo to już nie rusza. really really soon od kilku lat
    Nie zgadzam się, tym razem to co innego. Był KS, ciągle piszą o kwietniu, spinają się żeby dokończyć grę. Teraz przełożenie skończy się mocnym rozczarowaniem.
    To moje zdanie w tym temacie. Zresztą sam wywalę jak przełożą, ze stratą zapewne.
    no pewnie przełożą, przecież to nic nowego tutaj. pytanie po co tutaj siedzisz i masz akcje ?
    wydaje ci się żę jak podadzą datę premiery to będą górne widły ? no nie będą. dziś liczą się wyniki
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~Miś [188.147.0.*]
    Ja myślę odwrotnie. Gra będzie bardzo dobra z mnóstwem ciekawych rzeczy. Spodziewam się, że to będzie bardzo mocy EA.
    Co będzie jak ogłoszą premierę to czas pokaże a ty akurat to sobie możesz zgadywac, zresztą ja też. Mam akcje i czekam cierpliwie, mam swoje scenariusze i zobaczymy co czas przyniesie.
    Dobre rady mieciu zachowaj dla siebie :-)
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~Papa [195.74.51.*]
    Ta gra to będzie? Już nawet nowych devlogów nie publikują. Ostatni był w lutym.
  • Re: Kto tak sypnął? Autor: ~egyptian_king [154.134.49.*]
    Teraz albo premiera albo lipa. Po co komu jeszcze devlogi. Powinni zawiesić wszystko i cisnąć z poprawkami walcząc o kwietniową premierę.
    I tyle. Kurs niespokojny bo i sytuacja niepewna.
    Dnia 2023-03-28 o godz. 22:22 ~egyptian_king napisał(a):
    > Co będzie jak ogłoszą premierę to czas pokaże a ty akurat to sobie możesz zgadywac, zresztą ja też. Mam akcje i czekam cierpliwie, mam swoje scenariusze i zobaczymy co czas przyniesie.
    > > Dobre rady mieciu zachowaj dla siebie :-)

nie dałem ci żadnej rady. widzę ze nie możesz się zdecydować czy wywalisz bo premiera przesunięta, a potem piszesz że czekasz cierpliwie. moze jednak dam ci radę : idź do lekarza :p
    Zrozumienie prostego tekstu cię przerasta? Czekam cierpliwie na to co ogłosi spółka. Premiera lub jej brak.
    Zazwyczaj ten co sam choruje to wszystkich wysyła do lekarza. Albo druga opcja, schodzisz na tak niski poziom bo tam się najlepiej czujesz.
    Nie będę ci towarzyszył, dyskutuj tak sobie w domu, zapewne wyniosłeś to ze swojego zresztą.
    Poddałeś się bo nie masz argumentów, jedyne co ci zostało to pocisnąć po jakimś anonie z internetu.
    żenua
    Anon to odpowiednia ksywka dla ciebie, zgadzam się :-)
    Na twoim poziomie pokonasz mnie doświadczeniem, a ja nie zamierzam babrać się w szambie :-)
[x]
PYRAMID 1,94% 10,50 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.