Jakieś lepiej poinformowane jednostki? Jak na dniach ma być info o premierze to jaki sens pozbywać się teraz?
Chyba, że kogoś przycisnęło i musiał się upłynnić.
Hmm hmm, zobaczymy za kilka dni.
Na tym polega giełda. Mnóstwo rzeczy jest bez sensu. Komuś się mogło wydawać, że gdzieś indziej szybciej zarobi więcej.
Oddawanie akcji spółki, który właśnie ma wydać swój największy tytuł na który czeka 300.000 ludzi jest totalną głupotą, delikatnie to ujmując. Ale to właśnie niecierpliwi obrywają na giełdzie najbardziej.
Nie zgadzam się, tym razem to co innego. Był KS, ciągle piszą o kwietniu, spinają się żeby dokończyć grę. Teraz przełożenie skończy się mocnym rozczarowaniem.
To moje zdanie w tym temacie. Zresztą sam wywalę jak przełożą, ze stratą zapewne.
no pewnie przełożą, przecież to nic nowego tutaj. pytanie po co tutaj siedzisz i masz akcje ? wydaje ci się żę jak podadzą datę premiery to będą górne widły ? no nie będą. dziś liczą się wyniki
Co będzie jak ogłoszą premierę to czas pokaże a ty akurat to sobie możesz zgadywac, zresztą ja też. Mam akcje i czekam cierpliwie, mam swoje scenariusze i zobaczymy co czas przyniesie.
Dobre rady mieciu zachowaj dla siebie :-)
Teraz albo premiera albo lipa. Po co komu jeszcze devlogi. Powinni zawiesić wszystko i cisnąć z poprawkami walcząc o kwietniową premierę.
I tyle. Kurs niespokojny bo i sytuacja niepewna.
Dnia 2023-03-28 o godz. 22:22 ~egyptian_king napisał(a): > Co będzie jak ogłoszą premierę to czas pokaże a ty akurat to sobie możesz zgadywac, zresztą ja też. Mam akcje i czekam cierpliwie, mam swoje scenariusze i zobaczymy co czas przyniesie. > > Dobre rady mieciu zachowaj dla siebie :-)
nie dałem ci żadnej rady. widzę ze nie możesz się zdecydować czy wywalisz bo premiera przesunięta, a potem piszesz że czekasz cierpliwie. moze jednak dam ci radę : idź do lekarza :p
Zrozumienie prostego tekstu cię przerasta? Czekam cierpliwie na to co ogłosi spółka. Premiera lub jej brak.
Zazwyczaj ten co sam choruje to wszystkich wysyła do lekarza. Albo druga opcja, schodzisz na tak niski poziom bo tam się najlepiej czujesz.
Nie będę ci towarzyszył, dyskutuj tak sobie w domu, zapewne wyniosłeś to ze swojego zresztą.