Ciekawe Compremum wkrótce wybuchnie jak wulkan ;) Teraz jest czas na kupowanie, im bardziej nasi koledzy z forum ujadają tym bardziej jestem o tym przekonany i jeszcze taki artykuł i do tego inne historie ... a jeszcze jak w drugiej połowie roku przed wyborami lub po wyborach dostaniemy jako PL w końcu tą kasę z KPO. Nic tylko kupować ;)
z tym zjazdem to bym nie przesadzał ;) jak widać ktoś straszy, niektórzy popuszczają lub Ci co straszą oddajączęść swego, ale nie wielkiego parcia na oddawanie. Ja sobie cierpliwie dokupuje, bo twierdzę że ponizej 2,5 nie spadnie. Jak zwykle znów ktoś na zamknieciu straszy sprzedażą 11.000 szt akcji i jest wesoło Już o 16.59 schował swój dobytek i kur zakończy dzieńw okolicahc punktu startu .... czyli kurs nie spadł. A niewierzącym polecam ogladać IZS ... warto być cierpliwym (jak ktoś kupował po 2 to teraz patrzy z rozrzewnieniem ... pytanie do ilu to pójdzie i kiedy skończy ;) )
Testie czym Ty chwalisz się, że jest nowa strona. Żałosne !!! A Ty Qbq na jakiej podstawie twierdzisz, że CPR wkrótce wybuchnie jak wulkan. Reprezentujecie obydwaj interesy Pięknisia ?
Nowa strona internetowa, parę obietnic i myślicie, że to zadziała. Zero realnych planów, zero logicznego działania i rozbuchane ego Piotrusia Pana. Wulkan wkrótce wybuchnie i obnaży mrzonki o wielkości.
Bin a mozesz juz wreszcie sprzedac te resztki swoich akcji ? Ty będziesz mial spokoj i my też... moje zlecenie zakupu tez tam jeszcze czeka sprzedawaj chłopaku mam zlecenie grubo powyżej 2,40 czyli ponad 20% więcej niz twoje docelowe 2 zł !!