• UWAGA inwestorzy Autor: ~bankier [188.146.134.*]
    UWAGA Inwestorzy!! Zapamiętajcie taką zależność. Im więcej na forum Nikiego i jego pajacy naganiających na spadki tym większe będzie wybicie na kursie. I dodatkowa informacja dla inwestorów. Tu, już nie będzie 12, 14 czy nawet 15. Teraz jest czas na wartość godziwą.
  • Re: UWAGA inwestorzy Autor: ~SmartMoney [5.173.170.*]
    Insiderzy pokazali gdzie jest poducha. Tu zaczyna się mocny ruch na 30-40 i tam dopiero konsola
  • Re: UWAGA inwestorzy Autor: ~Zenek [94.254.184.*]
    Ja tam dokupiłem
  • Re: UWAGA inwestorzy Autor: ~Nikolas [62.197.144.*]
    Hahahaa. Az zrobilem kopie tego posta. No tak nieuczciwego naganiania to dawno nie widziałem. Moze nie dzis ale jutro.juz bedzie lapane 15.xx
    Na co wy liczycie? Ze ludzie nie maja oczu?
    Zenek dokupowal po 23,18 i teraz buhahah
    To co on dawca kapitalu ktory kupije na gorkach i sprzedaje w dolkach?
    Troszke panowie i panie KULTURY a nie chamskiego nagonu na zakup po podbitce.
    Tu predzej 15 niz 18 bedzie i kto kumaty to widzi.
  • Re: UWAGA inwestorzy Autor: ~Zenek [94.254.184.*]
    Kierunek 20 zł ++pozdrawiam
  • Re: UWAGA inwestorzy Autor: ~bankier [188.146.142.*]
    Tak Niki. Masz racje. Oj…
  • Re: UWAGA inwestorzy Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    Dnia 2023-03-28 o godz. 11:47 ~bankier napisał(a):
    > UWAGA Inwestorzy!! Zapamiętajcie taką zależność. Im więcej na forum Nikiego i jego pajacy naganiających na spadki tym większe będzie wybicie na kursie. I dodatkowa informacja dla inwestorów. Tu, już nie będzie 12, 14 czy nawet 15. Teraz jest czas na wartość godziwą.

akurat, bez wyników nie będzie żadnych wzrostów poza spekulacyjnych pod ubieranko leszcza - powtarzam na dzień dzisiejszy ranting D
[x]
MEDICALG 0,13% 39,30 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.