Headsman dla mnie sie jakos tak nijako prezentowal, w trailerze to troche wygladalo jakby nie mieli pomyslu na fabule. No ale nie wiadomo jak by to wygladalo po skonczeniu. Najbardziej Far North szkoda, o ile rzeczywiście z niego zrezygnowali , bo moze jest "on hold" tylko. Mogła być ciekawa gra, a przeciez niekoniecznie musieli wydawać ją w tym samym okresie co Drago wyda winter Survival.
Portfolio mieli pokaźne, ale lepiej mniej a dobrze. Winter Survival zjadłby część klientów Pitu. Myślę, że podjęli dobra decyzję. Szkoda mi strażaków, bo tytuł nie miał alternatywy, co się może zmienić. A tak na marginesie polecam obserwować Manor Lords. Trafione w punkt.
Manor lord to jest fenomen, gra stworzona przez 1 Polaka, a przepiękna graficznie. Ciekawe jak mu wyszła optymalizacja, czy będzie lagowac. Gdyby Aztecs tak w połowie wyglądało jak ta gra w momencie premiery wlasciwej to byłoby dobrze.
Zastanawiałem się, czy to możliwe, że sam to ogarnął. Sam trzaskałem setki modeli, robiąc pełnoskalowy mod do Rome Total War, ale Manor to jest rzeczywiście fenomen.