Kto ma jeszcze akcje to radzę zacząć sprzedawać. Głupio jest zostać z akcjami spółki, której notowania zostają zawieszone. Spółka przechodzi kolejno w poszczególne etapy jak zawieszenie, restrukturyzacja, likwidacja itp. Cały proces może trwać latami, a tymczasem masz akcje, z którymi nie możesz nic zrobić oraz rachunek maklerski którego nie możesz zlikwidować. Wiem bo mam na rachunku zawieszonych parę akcji innej spółki. Już lepiej puścić ze stratą, którą można rozliczyć na koniec roku. Cóż, mondry Polak po szkodzie.
Tak się kończy inwestowanie w Mickey Mouse SA licho prowadzone przez samozwańczych mentorów pokroju kościelnego i wujczakowskiego ________________________
Pozdrawiam i życzę powodzenia na w inwestycjach na szerokim rynku!
jeśli jesteś trollem to beznadziejnym - elementarny brak wiedzy, więc pewnie rachunku maklerskiego nie masz...
nawet jeśli obroty są zawieszone, czy nawet spółka wykluczona z obrotu na GPW , czy nawet w upadłości to możesz sprzedać akcje na podstawie umowy cywilnopranej i wtedy rozliczyć sobie stratę w PIT38- mozesz je sprzedaż za przysłowiowa złotówkę, żonie, siostrze czy komu tam chcesz a później też odkupić.
poziom piaskowniczy czy pudelka sie zrobił niestety na bankierze.
co za trole z IQ o temperaturze letniej wody, czytanie ze zrozumieniem jak widać jest już zupełnie obce...podobnie jak znajomość języka i powiedzonek w tym języku...
sprzedaż akcji za przysłowiową złotówkę oznacza że za "złotówkę" można sprzedać ich ile się chce a nie każdą akcje za 1zł.. wtedy
"mozesz je sprzedaż za przysłowiowa złotówkę, żonie, siostrze czy komu tam chcesz a później też odkupić."
Naganiacze coras bardziej nerwowi. Nikt nie kupuje po cenie zawyżonej x10? W razie trudności ze zbyciem w przyszłości proponują sprzedaż akcji na drodze cywilnoprawnej czyli inaczej handel ze stolika na bazarku. Szukanie głupiego lub brutalnie KUP PAN CEGŁĘ!!! W ostateczności naganiacze proponują wciskanie śmierdzącego mięsa rodzinie. Czyli żeby obuć trefnym towarem żonę, siostrę, brata lub matkę!!! Pewnie tak jak postąpił prezes i oddał bezwartościowy towar w ramach rozliczenia. Dosłownie wzór do naśladowania. Poziom tych ludzi jest tak żenujący, że nie ma już żadnych wątpliwości co do kupna akcji na podstawie ich rekomendacji. WSTYD!!! WSTYD!!! i jeszcze raz WSTYD!!!
sprzedaż na umowę cywilnopraną akcji które są niezbywalne przez GPW (z różnych powodów)- jest jedynym legalnym sposobem na wykazanie straty finansowej i pozwalającą na rozliczenia tej straty w zeznaniu podatkowym
ale widać dziecko że imputujesz mi coś czego nie napisałem - bo nawet nie rozumiesz o czym piszę.
Przysłowiowa złotówka to tu już nigdy nie powróci Polacy. To tu ja widzę że już mówi się o handlu na umowy cywilne-prawne to dobrze nie jest teraz. Spółka przynosi straty i nie posiada majątku. Spółka nierentowna, spółka brzydka i nietransparent
Kodi to znowu Ty nakląłeś, że moderator musi usuwać Twoje wypocinki? Nigdy nie mogę przeczytać co tam odpisujesz, ale podejrzewam, że włos się jeży od grafomani i braku kultury. Spróbuj poprosić ChatGPT, żeby Ci pomógł post napisać, jeśli masz z tym takie problemy. Widać, że już nerwów na wodzy utrzymać nie możesz i zakłamywanie rzeczywistości nie działa w obliczu tylu pozytywnych informacji płynących ze spółki. Pełna kompromitacja, jak zwykle hehe ;) Pozdrawiam
Kodorowi tego nie wytłumaczysz hehe :) On jest od trollowania, a nie od myślenia ;) Zaraz Cię zaatakuje bzdurnymi ripostami ze 100 nicków ;) Pozdrawiam
Naganiacze bez zasad i bez resztek kręgosłupa moralnego. Sprzedać własną matkę, brata lub siostrę? No problem! Radzę poczytać posty i przemyśleć decyzję o zakupie.
Ewidentnie, jaki zarząd taki akcjonariat, i tacy naganiacze. Towarzystwo niewybredne lol.
Dzisiaj jeszcze jakiś pechowiec porwał się na 300 akcji, obawiam się że kieszonkowe utopione!
Kiedy zostaną wycofani z notowań ciągłych to można sprzedać na fixingu a jak zostaną permanentnie zawieszone na umowę cywilno prawną u notariusza. Na nowej giełdzie Patrowicza też można spróbować popchnąć papier!!!
Póki co tańczymy kółeczka i kto da mniej!?