> PANIKARZE ODDALI PONIŻEJ WARTOŚCI KSIĘGOWEJ HAHAHAHHAAH
To, że poniżej wartości księgowej, to nic wielkiego. Sporo spółek jest notowanych w pobliżu wartości księgowej. Ale to ,że oddają akcje poniżej wartości samej czystej gotówki w kasie spółki, to już ewenement.
rozum bo już się pogubiłem , sprzedałes i jaki masz dalszy plan, odkupić po 5zł , oświeć mnie bo naprawdę nie łapie. Ja siedze po 1000 akcji symbolicznie został a ty >?
Ja z sentymentu siedzę. Prawie 4lata tu siedziałem i czuje się oszukany na szczęście wyskoczyłem w porę. Ale cóż to nc. .. Pewnie zahaczy o kilka zł ale nie odkupie.
Dnia 2023-03-28 o godz. 12:27 ~Zrozum napisał(a): > Ja z sentymentu siedzę....czuje się oszukany .........
Wszyscy się czujemy, ja też , ale żeby całymi dniami tu siedzieć zamiast poświęcić wolny czas na szukanie czegoś co przyniesie zysk, zozumiem że to właśnie z tego względu że liczyłeś na miliony a wyszedł klops będziesz teraz wypisywał o kursie jednocyfrowym....no nic , ja siedzę dalej, 1000 akcji został, aż jestem ciekawy raportu za 1q
Na tacy za darmo dostałeś odemnie 3tyg wiedzę dlaczego spadnie. Żyjesz marzeniami i ignorujesz niepokojące sygnały. Wolisz szczekać i tak do zgaszenia świtała będziesz szczekał haha xd. Beton.
Autor: ~Zrozum [94.254.176.*]2023-03-28 12:27 Ja z sentymentu siedzę.
Zrozum a co jeśli się okaże że to Xx ma rację i kurs odbije a kolejny raport będzie dobry, czy wtedy go przeprosisz czy już cie wtedy tu nie będzie bo twój sentyment do spółki zniknie?