Bardzo pozytywne jest to ze peak po chwilowym spadku znowu wzrasta. W poprzednich miesiącach jak były akcje marketingowe gra wskakiwała na np. Top 200 ale później systematycznie spadała. Tym razem utrzymuje się wysoko i notuje w godzinach wysokiej sprzedaży fajne awanse jak dzisiaj tak jak napisałeś o 119 pozycji. Oznacza to mocna sprzedaż w krótkim okresie czasu. Ja juz spisałem Succubusa ma straty ale to co się dzieje to jest bardzo pozytywne zaskoczenie. Do tego doszła sprzedaż z konsoli (nie mam pojęcia na jakim poziomie) wiec koszty operacyjne nie tylko powinny zostać pokryte w marcu i kwietniu ale tez przyzwoity przychód powinien być zrobiony.
145 peak. Aktualności potwierdziły bardzo dobra sprzedaż. Przez pierwsze dni kwietnia sprzedało się około 5.000szt. A awanse w top seller zaczęły się swą dni temu. Możliwe ze w samym kwietniu sprzeda się około 15 tys wersji PC. Super jak na grę która miała zakończyć główny żywot 3 miesiące temu.
Masz racje ale poprzednie wzrosty w rankingu tez były podczas promocji. Ta jest największa, ale tez ilości się większe sprzedają. Dodatkowo każda sprzedana kopia Succubusa buduje społeczność Madmind na przyszłość.