• Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~Marks [89.174.204.*]
    Z art. zamieszczonego na strefainwestorów.pl w dniu 27.03.2023: "W mojej ocenie obecny poziom kursu akcji nie odzwierciedla potencjału i planów rozwojowych spółki. Niedawna zmiana właściciela, nowa strategia sprzedaży w Stanach Zjednoczonych i rozwój naszej technologii pomagają nam budować pozycję globalnego dostawcy zaawansowanych usług medycznych opartych o sztuczną inteligencję. Widzimy, że przynosi to już pierwsze efekty, co potwierdzają nasze nowe kontrakty z dystrybutorami w Wielkiej Brytanii i Izraelu oraz postępy na rynku amerykańskim. Korzystamy z naszego bogatego doświadczenia w algorytmach sztucznej inteligencji do analizy danych EKG (DeepRhythmAI) i obrazów CT serca (technologia Kardiolytics VCAST), ściśle współpracując z czołowymi ośrodkami naukowymi" – mówi Maciej Gamrot, członek zarządu ds. finansowych

Mam nadzieję że Wielka Brytania i Izrael to nie paździerz, tylko Kontrakty i niebawem popłynie znaczący strumień gotówki do MDG. To się nie dzieje z dnia na dzień, liczę jednak na konkrety w 3 i 4 kwartale. Jak sądzicie?
  • Re: Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~doAutor [31.6.159.*]
    Dnia 2023-03-27 o godz. 23:01 ~Marks napisał(a):
    > Z art. zamieszczonego na strefainwestorów.pl w dniu 27.03.2023: "W mojej ocenie obecny poziom kursu akcji nie odzwierciedla potencjału i planów rozwojowych spółki. Niedawna zmiana właściciela, nowa strategia sprzedaży w Stanach Zjednoczonych i rozwój naszej technologii pomagają nam budować pozycję globalnego dostawcy zaawansowanych usług medycznych opartych o sztuczną inteligencję. Widzimy, że przynosi to już pierwsze efekty, co potwierdzają nasze nowe kontrakty z dystrybutorami w Wielkiej Brytanii i Izraelu oraz postępy na rynku amerykańskim. Korzystamy z naszego bogatego doświadczenia w algorytmach sztucznej inteligencji do analizy danych EKG (DeepRhythmAI) i obrazów CT serca (technologia Kardiolytics VCAST), ściśle współpracując z czołowymi ośrodkami naukowymi" – mówi Maciej Gamrot, członek zarządu ds. finansowych
    > >
    > > Mam nadzieję że Wielka Brytania i Izrael to nie paździerz, tylko Kontrakty i niebawem popłynie znaczący strumień gotówki do MDG. To się nie dzieje z dnia na dzień, liczę jednak na konkrety w 3 i 4 kwartale. Jak sądzicie?

no właśnie bez tych konkretów kupowanie zwłaszcza na podbitkach jest ryzykowne bo ten papier panowie nie będzie grany w tym roku a haki są dla naiwnych.
  • Re: Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~Marks [89.174.204.*]
    IP 31.6.159.* kolo jest totalnie niewiarygodny. Na Poltregu raz pisze że to balon, a za 2 tygodnie pisze, że za chwilę będzie tu 150 ( przy kursie 54zl) lub ogłasza akcjonariuszy bogaczami. Podejrzewam nawet rozdwojenie jaźni.
  • Re: Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~mdg [31.61.181.*]
    polowa to kółkowicze z budżetem 10-20k

reszta to jakieś śmiecie na usługach fundów.

Mnie w sumie te komentarze i tak nie ruszają, jestem tu na longa, ale mniej doswiadczonych trzeba uczulać
  • Re: Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~Nikolas [62.197.144.*]
    I zagladasz na forum kilka razy dziennie. Na longa? Szlag cie trafia ze cyferki ci uciekaja z zarobku. A srednia masz 7zl buhahahhha
  • Re: Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~mdg [31.61.181.*]
    Zaglądam bo obserwacja waszych starań aby zaniżyć kurs to lepsze niż stand-up
  • Re: Wzrost przychodów z nowych rynków Autor: ~bankier [188.146.134.*]
    UWAGA Inwestorzy!! Zapamiętajcie taką zależność. Im więcej na forum Nikiego i jego pajacy naganiających na spadki tym większe będzie wybicie na kursie. I dodatkowa informacja dla inwestorów. Tu, już nie bedie 12, 14 czy nawet 15. Jedziemy po wartość godziwą.
[x]
MEDICALG -1,15% 38,80 2025-10-03 17:02:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.