• Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Vega [91.231.82.*]
    Dzisiejszy wpis na Discord Unholy daje szansę na demo Unholy
     ­„ Hello, sorry for the late answer. What I can say for now is that we are considering it
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Vega [91.231.82.*]
    ucięło mi posta
    Wypisałem moim zdaniem plusy I minusy potencjalnego dema
    Plusy
    +feedback graczy. Żaden zespól testerów nie da tyle co gracze, dostaniemy informacje co się podoba a na co zwrócić uwagę. Czy się gra podoba czy zwyczajnie jest nudna.
    +wyłapanie błędów technicznych. Ilość konfiguracji grupy testerów jest ograniczona w przeciwieństwie do graczy. Każdy ma inny sprzęt a to cenne by nie było wpadki przy premierze.
    + wyłapanie błędów mechaniki gry. Jeśli Unholy to nie tylko chodzenie to trzeba sprawdzić inteligencję przeciwników, kolizje, działanie procy ,masek. Dajmy im grać.
    + przełom w marketingu. Wreszcie praca zespołu Unholy  będzie pokazana  wszystkim chętnym. Jeśli chwyci to statystyki steam się polepszą.
    + jeśli demo nie spełni oczekiwań graczy to docelową premierę można znacznie opóźnić. Gra wyjdzie później ale taka jaką chcą gracze lub pozwoli budżet.
    Minusy
    - czas na przygotowanie dema to dłuższy czas na oczekiwanie do premiery. Zamiast szlifować grę trzeba poświęcić czas na wyodrębnienie osobnej zawartości.
    -nieumiejętne pokazanie kawałka gry może kompletnie zepsuć końcowy odbiór całości. To duże wyzwanie, czy pokazać więcej chodzenia czy jednak elementy walki.
    -dodatkowe koszty. Demo to jednak dodatkowy czas i nikt nie będzie siedział i tego robił za darmo.

Co myślicie ? Ostatnie dema Resident Evil pokazały że Capcom właściwie   rozgrywa marketing.
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Taktowyglada [89.64.44.*]
    A np demo Outsiders nie było dobrym pomysłem. Tak więc to zależy. No i przede wszystkim wpis na discord wcale nie stwierdza że demo faktycznie powstanie
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Szx [185.186.153.*]
    Ja myślę że jednak potwierdza się unholy w 2025.. Marketing może nawet nie ruszy w 2024. Kompletna klapa, trzeba dać sobie spokój to 2055. Fit fot 55
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~jqn [147.161.249.*]
    No jasne, że myślisz, że 2025 - co masz myśleć sprzedając akcje w roku w którym wyjdzie główny tytuł, który produkują kilka lat i główne DLC do BF + gdzie prawdopodobnie podpiszą umowę wydawniczą na BF2? Już lepszego momentu na sprzedaz nie mogłeś wybrać, to teraz będziesz tu jazgotał codziennie - gwarantuję.
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Sert [90.156.116.*]
    Tak z pewnością byłyby wypłacane transze w terminach hehe co za cybalista
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Perdi [188.146.115.*]
    Dwoją się i troją, nie wiem skąd biorą sie ludzie którzy ulegają takim manipulacja i sprzedają akcje w takim czasie, śmiech na sali. Teraz jest najlepszy moment na kupno info wisi na włosku a cena na dnie. Szkoda że nie mam już kapitału bo bym jeszcze coś urwał
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Vega [91.231.82.*]
    Demo jednak potwierdzone!!!

Cytat z dzisiejszego raportu

„ W niedalekiej przyszłości ogłosimy też kiedy zostanie opublikowane demo Unholy dla szerszej publiczności. Chcemy, żeby gracze zapoznali się chociaż z fragmentem gry co pozwoli nam zaobserwować jeszcze ostatnie uwagi i ew. wprowadzić poprawki na podstawie feedbacku graczy. Zostanie to połączone z wcześniejszym ogrywaniem przez influencerów, co powinno przełożyć się na zwiększenie zainteresowanie grą. "
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Perdi [46.204.72.*]
    Najważniejsze, że nie mają obsuwy i wszystko idzie zgodnie z założeniami.
  • Re: Jest rozważane demo Unholy !!! Autor: ~Trik [77.222.243.*]
    A widzieliście co się zadziało z Pyramid po premierze OM?
[x]
DUALITY 21,52% 1,92 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.