• Ilu mądrych zdążyło wyskoczyć na podbitce? Autor: ~Thc [81.19.208.*]
    Czy wy naprawde nie widzicie schematu dzialania? Ostatnio bylo to samo. Podbitka ponad 17 pozniej zjazd. Ale pazernosc was zaślepia i dobrze bo jest na kim zarabiać. Hahahhaha
  • Re: Ilu mądrych zdążyło wyskoczyć na podbitce? Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    Dnia 2023-03-27 o godz. 17:28 ~Thc napisał(a):
    > Czy wy naprawde nie widzicie schematu dzialania? Ostatnio bylo to samo. Podbitka ponad 17 pozniej zjazd. Ale pazernosc was zaślepia i dobrze bo jest na kim zarabiać. Hahahhaha

tutaj większość wchodziło a nie sprzedawało, pazerność to trzeci stopień do piekła , gruby podbija i trzyma kurs ile tylko może ale jutro bedzie 15 zł tak jak kiedyś Wam to napisałem, dodam że w dłuższym okresie pojawi się też 14xx. Te wzrosty to tylko bajki a zarobku to tutaj długo nikt nie zobaczy.
  • Re: Ilu mądrych zdążyło wyskoczyć na podbitce? Autor: ~Sa [156.146.33.*]
    Gruby podbil i sie przejechal. Przyjrzyj sie dokladnie. Mi sie udalo wyskoczyc powyzej 17 i jutro bede delektowal sie ucieczką pazernych ze strata
  • Re: Ilu mądrych zdążyło wyskoczyć na podbitce? Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    Dnia 2023-03-27 o godz. 17:45 ~Sa napisał(a):
    > Gruby podbil i sie przejechal. Przyjrzyj sie dokladnie. Mi sie udalo wyskoczyc powyzej 17 i jutro bede delektowal sie ucieczką pazernych ze str
    większość to tu wchodziła po tej podbitce więc gratulacje - jest taka opinia o Polakach, jak to ktoś mądry powiedział Polak i przed szkodą i po szkodzie g...pi, jak kosztowało poniżej 16 nikt nie kupował jak urosło ponad 17 brali grubymi setami, no i macie hi hi hi.
[x]
MEDICALG -0,15% 33,00 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.