Tak jak pisze sandman76 te akcje należało supywać w przedziale 6-7 zł teraz kupowanie po tak wysokich cenach 17 zł to niestety lekkomyślność a nawet czysta głupota, zgadzam się tutaj z nim w 100%
Dnia 2023-03-27 o godz. 19:57 ~autor napisał(a): > Tak jak pisze sandman76 te akcje należało supywać w przedziale 6-7 zł teraz kupowanie po tak wysokich cenach 17 zł to niestety lekkomyślność a nawet czysta głupota, zgadzam się tutaj z nim w 100%
za 12 też dokupowałem. Zobacz sobie na wykres ( tylko nie w zakresie logarytmicznym ) i będziesz widział na jakich wskarciach mamy trend wzrostowy.
To nie jest tak, że ja nie dokupowałem wyżej, bo po zrealizowaniu części tego co sprzedałem za zarobek brałem w miejscach wsparcia. I nikgdzie nie napisałem że kupowanie na tych poziomach to głupota. Może jak ktoś gra na krótko to tak, ale długoterminowo to tu jest moim zdaniem jeszcze tanio. Tylko wiesz - na dzisiejszej giełdzie jest już mało longetrmów. Wszyscy chcą szybko i dużo.
Ale dlaczego śmieci sznowny Panie? Oddalem powyzej 17 dzisiaj bo uważam ze byla to podbitka bo wywalanie i jutro nastepne kółko czyli zjazd do bazy. Ostatno Pan pisał ze nie intresuje ani 6zl ani 44zl to skąd ta agresja? My nie zyjemy jak żółwie z galapagos i nie mamy czasu czekac na 44zl 159lat na tym papierze.
Uprasza sie o wiekszy szacunek.
WARTO POCZEKAĆ NA NIŻSZY KURS SKORO LESZCZYNA TAK OCHOCZO ODDAJE CORAZ NIŻEJ, PODSTAW DO WZROSTU DŁUGO TUTAJ NIE BĘDZIE WIĘC MOŻNA BĘDZIE TO KUPIĆ NAPRAWDĘ NISKO I NIE WOLNO PRZEPŁACAĆ PO 17 ALE MOŻE I PO 14 KUPIMY OD SPANIKOWANYCH JAK OKAŻE SIĘ DOBITNIE ŻE SPÓŁKA NADAL NIE ZARABIA A KURS ROŚNIE WIRTUALNIE TAK JAK KIEDYŚ NA MABION..