• Przyszłość Inwestycji SCOPE Autor: ~Niepewny [89.151.37.*]
    Witam,
    czy byłaby tutaj osoba, która zechciałaby podyskutować o finansach i obecnej sytuacji po dywidendzie?

Skusiłem się i nie mam problemu z naturalną koleją rzeczy (spadek po odcięciu) - chciałem pozostać na longtermie - jest to niestety moja pierwsza spółka biotechnologiczna i z walnego wynika, że ich procesy kasowo-marketingowo-badawcze są same w sobie długoterminowe.

P.s. tak wyszli dynamicznie z newconnect i sa na gpw, tak sprzedali produkt, ale na walnym mowili, ze ich nastepny kamien milowy jest za ło ho ho.

A moje pytanie brzmi - jak myślicie - kiedy będzie powrót na 330?
    Rating Altmana daje 3x A, ale...tu jest Polska - a nasze GPW to raczej 100% spekulacji :P
  • Re: Przyszłość Inwestycji SCOPE Autor: ~rag [176.221.122.*]
    pewnie znowu jak będzie sprzedaż produktu i dywidenda.
  • Re: Przyszłość Inwestycji SCOPE Autor: ~ZAz [83.4.51.*]
    Dla mnie koronnym argumentem jest to że mają opracowana metodę i kontakty. Wymyślenie i wdrożenie pierwszego urządzenia to kłopot potem już idzie z górki. Każde następne to będzie technologicznie dużo bardziej zaawansowane ale będzie tworzenie po przetartych szlakach. Trzeba czekać. Tu wielu się wyłoży bo to branża specjalistyczna i wiele osób nie rozumie do czego takie rzeczy sa potrzebne. Ja jestem z podobnej branży i lubię takie wynalazki. W mojej branży realny koszt wytworzenia to może 100tys zł sprzedaż za ok 3 mln zl ( patenty etc), sztuka.
  • Re: Przyszłość Inwestycji SCOPE Autor: ~srocz [185.9.19.*]
    Jeśli znam się na medycynie, to tu wzrosty nastąpią, gdy wszyscy zaliczą latrynę.
[x]
SCPFL 1,10% 146,60 2025-11-19 09:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.