To był zrzut kogoś kto zdał sobie sprawę że nie ma co liczyć na powrót na wyższe poziomy, sukces premier, a jedyne na co można liczyć to na emisję akcji, wiec wolał zrzucić teraz po 1,5 niż za pół roku po 1 zł czy za rok po 50 groszy.
trzeba przyznac ze zrzut 16k papieru 2 dni po infie o premierze nie wyglada obiecujaco na road studio np byl podobny case zobaczcie ile nizej teraz handlujemy . ja to widze tak proba podbitki na info o premierze i zrzut...ale oczywiscie moge sie mylic.... pytanie czy aby napewno bedzie premiera skoro takie zachowanie ? Juz tak zachowujac analogie do Road Studio tam ostatecznie Alaskana przesuneli....wiec mialbym sie na bacznosci ;) Pozdrawiam
A co ma handel wspólnego z premierami? Myślisz że jakieś tajne info panikarze dostają poza obiegiem, serio? Trochę myślenia nie zaszkodzi, jak ktoś nie umie grać to sam sobie winny, ja dzisiaj kolejna porcję dobrałem
Dnia 2023-03-28 o godz. 18:50 ~tobiasz napisał(a): > A co ma handel wspólnego z premierami? Myślisz że jakieś tajne info panikarze dostają poza obiegiem, serio? Trochę myślenia nie zaszkodzi, jak ktoś nie umie grać to sam sobie winny, ja dzisiaj kolejna porcję dobrałem
opisuje tylko jaki mechanizm widzialem na road studio i widze ze tu jest podobny case...tyle...nie wiem czy ktos dostaje info czy ktos nie dostaje ...widze ze mechanizm informacji o premierze plus zachowanie kursu po tym wydarzeniu jest podobne tylko tyle i az tyle ...
Uwielbiam te porównania, road studio spółka widmo nabita na maxa na wejściu, z wykupionym naganianiem spekulantów-najemników. Każdy kto obserwował Alaskana wie co to za crap i jakie tam akcje się wywijały długo przed debiutem. Jak ktoś był frajer i brał po tyle to już jego sprawa. Atom raz że jest zdrowszą spółką a dwa że ma kap 3x niższy. Jak najemnik nagania na spółkę znaczy, że spółka bankrutuje. Tak było z Varsem gdzie ludzie brali po 4zł spółkę, która nie stała obok robienia gier.
A jak porównujesz już z Roadem to spoko. Czyli uważasz że Road=Atom czyli atom powinien być teraz na topach. Także zrewiduj swoje naganianie bo słabo ci wyszło, chciałeś wyciągnąć akcje od ludzi, zrzuciłeś pakiecik a tu sru ciebie odcięliśmy :) Próbuj, próbuj