• A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Roland [188.127.19.*]
    co źle robi ULTI?
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~tlumacze [88.156.131.*]
    Pozwól że pokażę ci różnicę:

Prezes ULG o Huntingu: 'Projekt niestety jest obarczony sporym ryzykiem finansowym.'

Prezez CIG o Lords of the Fallen: 'Premiera gry "Lords of The Fallen" może kilkakrotnie zwiększyć wycenę CI Games - uważa prezes spółki Marek Tymiński. Wiadomo też, że do premiery zostało jedynie kilka miesięcy.'

Widzisz różnicę?

Wiara insiderów w projekt, konkretne informacje, komunikacja z rynkiem.

ULG i CIG stoją w tych kwestiach na dwóch różnych biegunach i dlatego ULG ma kapitalizację 70 baniek i będzie spadać, a CIG 600 baniek i będzie rosnąć.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Szaleniec [46.134.66.*]
    Wróżba dźwignią handlu :)
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Roland [188.127.19.*]
    Słucha,j to pytanie było czysto retoryczne. Ale świetnie że tłumaczysz to pewnym ludziom tutaj. Masz dużego plusa.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Szaleniec [46.134.66.*]
    Dokładnie plusik choć kto doczytał to plany mają ambitne 20milionów chcą by rynek odebrał
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Malasz92 [37.47.119.*]
    Acha czyli wy chłopaki z tych którzy lubią jak się bajki opowiada. No to rzeczywiście nie wiem na co tu czas tracicie. Widzisz oba projekty są obarczone ryzykiem finansowym i jednocześnie mogą zwielokrotnić kapitalizację, tyle że na CIG nikt o tym nie mówi, tam jest propaganda sukcesu że jest tylko 1 strona medalu.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Xor [77.254.3.*]
    U nas nie ma nic o sukcesach. Rzekłbym, że nie ma takich.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Malasz92 [37.47.119.*]
    Ale co zmienia napisanie o grze w taki czy inny sposób? Liczy się efekt finalny. CIG może sobie pisać co chce a jak będzie to zweryfikuje rynek. Ale rozumiem, wasz Profil inwestora już znam, kupić, spółka niech komunikatami wypompuje kapitalizację, potem sprzedać i czeka na kolejne kółko. No jesteście tacy oryginalni.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Roland [188.127.19.*]
    a propos weryfikacji przez rynek: CIGAMES już 17% (dzisiaj) NA PLUSIE, ULTI średnio -2,5% NA MINUSIE!!!!! Na wykresie rocznym widać to bardziej dobitnie jak rynek weryfikuje spółki: CIG ok 70% up, ULTI zaś MINUS -26%. Przy interwale półtorarocznym te różnice są jeszcze większe.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~gem [5.184.93.*]
    Dnia 2023-03-27 o godz. 14:35 ~Roland napisał(a):
    > a propos weryfikacji przez rynek: CIGAMES już 17% (dzisiaj) NA PLUSIE, ULTI średnio -2,5% NA MINUSIE!!!!! Na wykresie rocznym widać to bardziej dobitnie jak rynek weryfikuje spółki: CIG ok 70% up, ULTI zaś MINUS -26%. Przy interwale półtorarocznym te różnice są jeszcze większe.

Ha~? Powiedz zatem Milordzie, co taki wytrawny gracz robi na forum tak szmatławego papiera? Nie lepiej popijać wykwintny trunek obserwując przez monokla rosnące zyski z pozycji na CIG'u niż tracić czas na pisanie tutaj?
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~ha [79.185.9.*]
    czy ja już śnię się wam po nocy ? czy inaczej ? nigdy pod nikogo się nie podszywam ,ha jest jeden ,niepodrabialny ,to że tutaj byłem i to że tutaj powrócę to fakt ,kiedyś pisałem 10-12 zł to granica zakupów moich tutaj ,obecnie już nie ,niestety ale po za obserwacją i ewentualną dywidendą ,brak cenotwórczych zdarzeń ,życzę miłego odpoczynku
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~gem [31.60.133.*]
    Ło pacz Pan, kolejny wyskoczył!

ha (język polski)
    znaczenia:
    wykrzyknik
    (1.1) wyraz o funkcji ekspresywnej, podkreślającej wyrażane uczucia

Tylko nie pisz, że widziałeś. Lulz~!
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Xman [37.225.16.*]
    A mnie interesuje zarabianie pieniędzy, dla mnie to ULT moze obiecac sukces na miare Cyberpunk'a ale ważne aby działało to na inwestorów i abym więcej zarabiał.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~Expert [77.38.93.*]
    Tam jest czysta spekuła, jak wyjdzie gra to obstawiam 50% w dół w jeden dzień. CIG ma problemy z jakością produkcji. Zobacz sobie historie tej spółki, oni żyją głównie z drukowania akcji. Prezes teraz nadmucha balona i sprzeda spory pakiet akcji przed premierą.
    Ulti ma bardzo dobrego prezesa, który nie ściemnia, tylko zawsze mówi jak jest. Dlatego to jest zdrowa spółka, w którą warto zainwestować, bo wiadomo czego się spodziewać.
    Według mnie CIG to balon, który niedługo pęknie. Chociaż jeszcze spekula pewnie się rzuci na tą spółkę, to Ja w życiu bym w to nie zainwestował, przy aktualnej cenie. UG jest w odwrotnej sytuacji, jest niedoszacowany i w dłuższym terminie myślę że da sporo zarobić.
  • Re: A tymczsem CI Games +10%. Dlaczego? Autor: ~suoik [88.156.131.*]
    ULG jest dalej mocno przeszacowany. Lada moment Ipopema potwierdzi to zapewne w nowej rekomendacji.

[x]
ULTGAMES 1,35% 11,25 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.