• jutro pompa Autor: ~djgałka [176.119.63.*]
    czuć wziątkę na papier
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.82.29.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jutro pompa Autor: ~Bacamakaca [5.173.130.*]
    Gdzie jest analityk giełdowy osiedlowy kał pytam sie bo podobno sie o mnie pytał osiedlowy porzyteczny kale jestem to ja sem baca byłem na deskach ski i nie miałem czasu miałem sie przypomnieć po wynikach sprzedaży ale jest tak zle ze sie nie doczekam hej ktos chce podyskutować na temat thedna zapras,am proponuje przekierować sie na cig bo to juz ostatnie chwile jak jest jeszcze tanio ale co wie baca i jego owieczki hej biedaki
  • Re: jutro pompa Autor: ~osiedleswoboda [193.227.223.*]
    jestem.
    W sensie byłem.
    Premiera bardzo udana, duże peaki, jedna z lepszych premier w tym roku w polskim gamedevie
    Czas zrealizować zysk więc wyszedłem.
    Poczekam na kurs na 10 zł, tam będę zbierał pod info o dacie premiery inkwizytora lub zwrocie kosztów hotelu.
  • Re: jutro pompa Autor: ~Cola [213.134.186.*]
    Czas zrealizowac zysk? Jestem tu od 2019 roku, kojarze Cie dosyc dobrze. Przez ostatnie lata kurs mielismy dlugo w okolicach 20 zl, a nawet bujalo przy 25-35. Chcesz mi powiedziec, ze ten ostatni zrzut kursu z 16 na 11 to byla Twoja realizacja zysku? Przy tych wolumenach? Ciekawe ciekawe. Przeciez tutaj glupia torba 2k szt zwala kurs o kilkadziesiat procent. Nie rozumiem takich zagran przy obecnym sentymencie.
  • Re: jutro pompa Autor: ~osiedleswoboda [185.212.107.*]
    Ja też byłem mniej więcej od 2019 roku.

Pierwsze sztuki brałem po 11 z kawałkiem. Potem przeżyłem z THD covid gdzie dobierałem po 9 złotych i średnia była naprawdę przyzwoita. Byłem z THD gdy było po 40 złotych i patrzyłem jak spada o ponad 75% do 10 złotych.

Miałem THD naprawdę dużo i dużo się tutaj nauczyłem.

Niestety to giełda i realne pieniądze i nie można mieć sentymentu.
    Jeżeli widzisz, że kurs rośnie w ciągu dwóch dni o 100% (wybór wydawcy) to realizujesz zysk - ja zredukowałem pozycję do zera.
    Potem dobrałem cały pakiet w okolicy 11 złotych.
    Na przełomie roku THD urosło o 60% z 10 do 16 złotych.
    Część pakietu sprzedałem przed premierą hotelu, część po informacji o wydawcy dla airportu a ostatnią część jak zauważyłem, że rynek ma w pompie super premierę hotelu.
    Ostatnie sztuki sprzedałem po 14 złotych.
    Więc jak widzisz nie tylko ja realizowałem zyski.

Nigdy nie napisałem tutaj niczego złego na THD i nie napiszę bo cały czas uważam, że to super spółka, która już niedługo przebije się o dwa poziomy wyżej tylko potrzebuje trochę czasu.
    Tymczasem trzeba reagować co robi rynek. Jeżeli masz zysk i widzisz, że leci to realizujesz, jeżeli widzisz, że spadło to dobierasz.

Teraz muszę trochę zredukować pozycje na giełdzie z powodów rodzinno-życiowych. Bywa, żałuje, że nie doczekałem do Inkwizytora.
    Trzymam mocno kciuki za całą spółkę bo robią super rzeczy.

Na pewno tu jeszcze wrócę.

• Re: jutro pompa Autor: ~Rysiek [213.134.169.*]
    Brawo wkoncu jakiś rzeczowy komentarz
[x]
THEDUST 0,00% 0,97 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.