i w jakim celu umieściłeś tą calotygodniową wypocinę myslową na forum? trochę matematyki poćwiczyliśmy i teraz chcemy się pochwalić na forum? zalecam więcej mądrości przy zamieszczaniu informacji na forum, bo brakuje ci wyczucia i działasz na niekorzyść ogólnie pojetego bezpieczeństwa, którego wszystkim inwestorom w tych trudnych chwilach potrzeba. lawina umorzeń odbije się niekorzystnie w krótkoterminowej perspektywie, zalecam spokój i cierpliwość, nikt nie chce w Polsce Argentyny
Mysle ze jak Kowalski stracil 50-60% to wcale mu nie pilno zeby leciec i umarzac . No ale ze debili nie brakuje wiec kto wie. Mi to lata , niech leci ja zaczalem kupowac i niech oddaja .
ty umorzyles pewnie juz dosc dawno temu, w zeszly czwartek prawdopodobnie, dlatego zalecasz rownie mądre posunięcia innym... pamietaj ze w twoim wypadku z glupota jest odwrotnie proporcjonalnie w stosunku do poczynionych inwestycji, w inwestycjach mogłeś stracić 50%, ale zapewne się poslizgnąłeś i straciłeś 80%, a zamieszczeniem swojego komentarza na forum, zamiast zostać przy 50% osobistej ułomności , zyskałeś aż dodatkowe 80% głupoty. to wprawdzie nowe doświadczenie, ale raczej wydzwięk jego jest dla ciebie negatywny, czyli tak jak z twoim inwestowaniem zapewne - korzyści brak w obu przypadkach. reszcie szanownych inwestorów życzę dużo spokoju i cierpliwości, proszę nie łapać głupoty od innych, lepszy na nerwy sen, herbata z miodem, jod nad morzem, spacer deptakiem...
Nie wiedziałem, że robisz konkurencję kabareciarzom... Kto Ci płaci za wypisywanie głupot ? Szechter na Czerskiej czy...Michnik w Goeteborgu w Szwecji ?
Czy gówno może spłynąć w kiblu ? Niech gówno nie zabiera głosu bo miejsce gówna jest w oczyszczalni ścieków. Oszuście mam tyle wspólnego z Moczarem co Ty z pedofilią. I uważaj #drutociągu bo chłopaki i dziewczyny z #SzinBet moga nie rozumieć dlaczego sikasz na #macewy. A teraz gówno spływaj bo nie mam czasu na dyskusję z #gównem.