Dnia 2023-03-25 o godz. 22:19 ~Wujek napisał(a): > Tu jest potrzebna głęboka przemiana strukturalna i mentalna państwa.Na innej giełdzie by to nie przeszło!Tu ludzie nie mogą się dorobić muszą tracić!!
Oni myślą że skoro to NC to mogą sobie robić wałki i nikt im nic nie zrobi bo nikt nie ogarnia
Dnia 2023-03-25 o godz. 22:40 ~Wujek napisał(a): > Myślę wywindować cenę nie o 5%pogadam z chłopakami
Cierpliwością ich załatwimy i organizacją w odpowiednim momencie. Windowanie kursu nic nie da, musi być ruch z ich strony a mianowicie kroki podjęte w sprawie umorzenia tej serii i oni mają co do tego plan żeby inwestorzy myśleli że jest źle, wtedy bedą wychodzić insiderzy i zaniżą kurs pod dramat. Windując kurs kupując drożej wcale im nie dowalisz, lepiej odebrać akcje taniej i więcej.
Ludzie muszą wiedziec na czym stoją i że spolka nie jest upad liną tylko działania zarządu są by tak wyglądało. Muszą wiedzieć co ich czeka by byli gotowi na te ruchy, wtedy plan spolki na wyludzenie akcji się nie powiedzie a zamiast tego stracą więcej udziałow
Ty jesteś Święte nad świętymi, święta jest Twoja miłość. Tyś jest Pośrednikiem między Bogiem a ludźmi. Ty możesz wlać pokój w nasze dusze przez odwrócenie kar, na które zasłużyliśmy naszymi grzechami i przez uproszenie dla nas miłosierdzia Bożego. Ty jesteś tronem miłosierdzia, przed którym przyjmujesz nawet największych nędzarzy, jeśli tylko sprowadza ich do Ciebie miłość upokorzona widokiem swej nędzy.
Ty jesteś niewyczerpanym źródłem łask i błogosławieństwa, przepaścią miłości, w której chcemy znaleźć na wieki nasze mieszkanie i odpoczynek. Pozdrawiam Cię, o Serce nieporównanej dobroci. Serce wspaniałe, oświeć mnie! Serce najmilsze, zapal mnie! Serce kochające, działaj we mnie! Serce miłosierne, przebacz mi! Serce najpokorniejsze, odpocznij we mnie! Serce najcierpliwsze, przemień mnie! Serce najlepsze, pobłogosław mnie! Serce spokojne, uspokój mnie! Serce najpiękniejsze, zachowaj mnie! Serce najdoskonalsze, uszlachetnij mnie! Serce najświętsze, balsamie drogi, zachowaj mnie! Serce błogosławione, popraw mnie! Serce będące lekarzem i lekarstwem na nasze nieprawości, ulecz mnie!
Myślisz że czemu zwlekają z umorzeniem tych akcji?
Wymyslili polaczenie z Prointegrą żeby zrobić wałki z uchwałami ktore były podjęte w celu umorzenia F bo nagle się okazało że za duzo udziałow im odebrano i mieli ogromny problem..
Temat trwa juz parę lat oni teraz mają jeden cel, odzyskac te akcje i robią wszystko by zniechęcic zainteresowanych.
Specjalnie robią ten temat na newconnect bo mogą napisać njukonekt taki jest, inwestujesz na wlasną odpowiedzialnosc
Myślą że to daje im większe mozliwosci do oszustw