• Pamiętajcie .... Autor: ~invest [149.34.244.*]
    Jeśli na prawdę chcecie żeby to urosło nie możecie kręcić kółek .. nie możecie oddawać tym hienom ani 1 akcji.. rozumiecie?

ani jednej ..

bo te ście..rwa co przejmą 1 szt od razu będą walić nią w lewo żeby zbić kurs
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~Bimbam [77.112.135.*]
    Weź wrzuć na luz, jak wg Ciebie kurs jest nisko, a widzisz, że spółka ma potencjał na wzrosty to sobie dobieraj i prędzej czy później się doczekasz i pójdzie w górę. Tyle
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~red [87.239.222.*]
    Tak po prostu brzmi człowiek ubrany który ma nadzieje że uda mu się wyjść bez straty ale wciąż nie widzi tego upragnionego odbicia. Inaczej by robił jak opisałeś, dobierał w ciszy.
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~Up [37.248.170.*]
    Ja od czasu do czasu dobiorę, bo widzę, że posuwają się do przodu z projektami i kurs jest nisko.
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~mr [89.187.185.*]
    Kolega napisał brutalną prawdę

3/4 z was na forum to sypacze którzy liczą ze złapią dołek w odpowiednim momencie i ograją wszystkich :)

A finalnie zostajecie bez papieru
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~Eee [31.135.171.*]
    Papieru dla wszystkich wystarczy...taka prawda. Jak ktos ma czas i środki to dobiera...problem w tym ze ciągle coraz niżej. Ile można brać....10 gr w tym momencie to prawie 15procent + lub - a to jest dużo. Majac 50tys akcji to 5k w daną stronę. Są osoby które ciągle biorą akcje ale i takie ktore czekają az będzie do tego faktyczna podstawa....komunikaty sa dobre, ale jak już kiedyś pisałem.... muszą mieć pokrycie w działaniach spółki, a na ten czas nawet glupi raport cmsr jest nie wiadomo kiedy.
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~LD [91.237.159.*]
    Ja nie dobieram ani nie sprzedaję. Mam za duzo by dobierać. I tak przesadziłem przy tej płynności…
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~Jw [31.61.177.*]
    Ten kto najgłośniej krzyczy pierwszy wyjdzie.
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~Gracz [212.160.172.*]
    Dramat uśredniających. Piotrek znowu obiecał gruszki na wierzbie.
    Kto zna tą firmę ten wie o czym pisze.
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~Nono [5.173.198.*]
    Dramat...sracz, co ty wypisujesz?
  • Re: Pamiętajcie .... Autor: ~ja [87.207.197.*]
    Zobaczymy koniec miesiąca blisko
[x]
ECCGAMES 2,40% 0,19 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.