Jedno jest pewne. Żadnych ładowarek tu nie będzie ani domków. Coś kombinują ale co to nie wiem. Przypuszczam ze będzie jakiś rajd spekulacyjny pod fakowe info. Szkoda. Do końca w nich wierzyłem. Czuje się oszukany.
A ja myślę, że Carom blokował te ładowarki i stąd to wszystko. Wycofali się po dżentelmeńsku z Aquatech i Devoran. Sądzę, że teraz będzie droga otwarta. Przecież te akcje kupił fundusz powiązany z insiderem, głównym decydentem w spółce. Chyba wie co zrobił ładując sporą kasę za 30% udziałów w spółce. Szykujcie się na grube info i rajd roku. Carom był kulą u nogi i nie wiem czy nie był obiektem zainteresowania prokuratury w związku ze spekulacjami sprzed 2 lat
Sądzę, że Dev i Aqt zrobią coś razem i do tego się przygotowują. Nie wiem po co zawiesili ale to nie przypadek. Połączenia kapitałowe, połączenia w organach spółki. Tu mysi być jakiś wspólny plan.
Nie mogli kupić akcji za pieniądze devo.Przecież kupiła papiery amerykańska spółka .A że prezes za tym stoi to nie znaczy że tak sobie przetransferował kasę.
Oczywiście, wszystko zapowiada się bardzo interesująco. W dalszym ciągu przypominam, że spółka ma do dyspozycji ok. 8 mln. Czekamy na nowe informacje że spółki
Nikt tu nie pisze o gotówce. Przy udzielaniu kredytu inwestycyjnego jest to jedno z podstawowych zabezpieczeń, które decyduje o jego wysokości.
Kapitał własny pełni ważną funkcję w przedsiębiorstwie. Będąc podstawowym źródłem finansowania pozostającym bezterminowo do jego dyspozycji, stanowi jednocześnie zabezpieczenie dla aktualnych i potencjalnych wierzycieli. Stąd też wielkość kapitałów.
własnych powinna kształtować się na poziomie umożliwiającym działalność inwestycyjną, podjęcie prac rozwojowych bądź zaciągnięcie kredytu.
Zmień wisielcu spółkę a nie plujesz na lewo i prawo pod różnymi nickami. Specjalista od zakupu na górce i wtapiania rodzinnych oszczędności. Ha, ha. Tylko to ci zostało i dobrze
Książkowy typ inwestora.Kupił powyżej 20 groszy, kisił rok i sprzedał po 7 groszy. 3/4 forsy odpłynęło. Czuje się oszukany (w pewnym sensie zrozumiałe po tych wszystkich fake informacjach i planach zarządu) Zostało mu jedynie opluwanie spółki i jedyna opcja, kurs zejdzie do 7 groszy i nasz biedak akcje odkupi w podwójnym sensie, naprawi swój błąd. Obraża wszystkich i wszystko wypierając swoją też winę, winę chciwości i pazerności. Typowy przykład jakich pełno na wielu spółkach, szczególnie NC. A tu pyk, Devoran rośnie i będzie rósł, taka karma. 7 groszy być może już nigdy nie będzie a tego pana pozbędziemy się z forum jak trafi na terapię.
https://www.money.pl/fundusze/nadchodzi-fala-renowacji-duze-pieniadze-do-wziecia-6879854082365569v.html
Tylko na tyle cię stać wytłumaczył ci jak rozkręca biznes powinieneś podziękować