Dlaczego NTT SYSTEM> nie mógłby wspólpracować z Optimusem.
Opimus ma markę a NTT nowoczesną linie produkcyjną . Przeciez z takiej fuzji mozna wyciągnąć ogromne profity !!!!!!!
Jestem ciekawa opinii forumowiczów i z jednej i drugiej spółki. Na opti załozyłam podobny wątek. Porównamy opinie.
Może dobrze myślisz , ale NTT System nie przejmie o słabej kondycji spółki.Jest zbyt poważną i stabilną spółką w Polsce i na rynkach krajów Unii Europejskiej / Belgia, Holandia,Wielka Brytania/ a do tego mają fachowców , o których zabiegają koncerny światowe.Ale może, może ?
o nie, nie zgadzam sie. Optimus to tykajaca bomba i za jakis czas znowu powtory sie sytuacji z przed kilku miesiecy, tymczasem NTT ma solidne fundamenty. Ja na NTT przeczekam rok a jak bedzie i trzeba to nawet trzy lata, ta spolka sie odbije po krachu. Nie zdziwi mnie nawet jesli NTT spadnie w najblizszym czasie ponizej 1zl, ale jak patrze na inne spolki to wszystko spada, wiec po co sprzedawac?Spokojni inwestorzy i tak przeczekaja, a mali gracze straca wszystkie oszczednosci przez ich emocje.
Optimusowi dziekujemy w tym temacie
Z tą bazą, to 100% racji.III kw. w r.ub. był wynikowo słaby.Dużo kupili podzespołów, a w tym roku rewelacyjna sprzedaż i zyski.Współpraca z MEN-kontrakty za fundusze z Unii.