• Do 6 zł to promocja Autor: ~Realnie [37.225.57.*]
    A nawet do 8 zł, ba taką jest wartość akcji.
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Pawel [37.225.53.*]
    Ty nawet nie jestes wart 1gr.
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Realnie [37.225.57.*]
    Skąd taka ocena mojej wartości?
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-03-24 o godz. 13:08 ~Realnie napisał(a):
    > Skąd taka ocena mojej wartości?

Zawsze ktoś niemiły musi się znaleźć.

Ja też uważam, że do 6 lub 8 zł to cena promocyjna pod warunkiem, że pozytywnie poukładają sprawy z LED Lease oraz z tą linią do aluminium. Poza tym warto nadmienić, że takie wartości kursu są pozytywne w kontekście dłuższego terminu a nie żeby zarobić za tydzień czy dwa (choć różne scenariusze są możliwe).

Dlatego też trochę uzupełniłem sobie pakiet akcji niedawno, jeszcze po 2,90 zł/akcję.

Stracę - trudno a może właśnie zarobię :-)
    Na pewno to nie powód, żeby kogokolwiek obrażać.

A niewykluczone, że w ciągu roku - dwóch jeszcze jakieś inne, nowe, pozytywne informacje ze strony spółki się pojawią.
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~janek [91.212.242.*]
    zobacz na ich IP !!! albo sąsiedzi , albo razem pracują i się pewnie nie lubią . Ale dostali chyba "realnie" dziś po nosku bo trochę za dużo rzeczy przy okazji ujawnili .
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Muminek [5.173.97.*]
    Faktycznie nie spojrzałem na IP wcześniej. Tak czy inaczej powoli zaczyna się jakiś ruch zarówno na akcjach jak i na forum. Coś będzie się działo - oby pozytywnie !
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Ooo [164.127.245.*]
    Będzie się działo… o każdym zakupie akcji powyżej 5 procent trzeba informować… dlatego info do knf może coś się będzie działo w tej sprawie
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Realnie [37.225.17.*]
    janek odpowiada ~Muminek2023-03-24 15:52IP 91.212.242.*
    zobacz na ich IP !!! albo sąsiedzi , albo razem pracują i się pewnie nie lubią . Ale dostali chyba "realnie" dziś po nosku bo trochę za dużo rzeczy przy okazji ujawnili .

janku, co ma nr ip do tego co piszę?

Przy globalnym operatorze wiele osób ma takie same pierwsze części ip, na yomiast różniące pozostałą, większą część tego numeru, w tym tą, którą nie widzisz.

Walnąłeś o sufit dna swoimi podejrzeniami.
    Byłbyś miernym pracownikiem służb na 3/4 litery.

A co niby za dużo uhawniłem?
    Dlaczego niby dostałem po nosku ?
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Janek [31.0.60.*]
    Oj tam oj tam zaraz służby , sorrki bardziej to chciałem stanąć w obronie osoby twojej bo cię tu do wartości 1 gr przyrównują a tak poważnie to przecież ty puściłeś 22go wątek ze ci się marzy … itd. Swoją droga musiałeś już ta wiedzę posiadać i w sposób inteligentny nam ja tu podałeś . Szacun . Blisko źródła ? Bo przecież w gazetach i tv o tym nie było , nie mówiąc już o Espi .Niemniej jednak to bardzo dobre informacje , ciekawe jak zareaguje nowy prezes ze zapomniał z nami się podzielić takim info . Zarobiony pewnie .
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Realnie [37.225.17.*]
    Miałem i mam dostęp do tych samych źródeł informacji co każdy z nas tj. Internet.

Na bieżąco nie analizuję tylko oficjalne infa ale "przeczesuję " Internet poszukując informacji o interesujących mnie spółkach w tym w szczególności KRS.

Tę informację pomyślałem z powszechnie dostępnych, darmowych, stron internetowych publikujących zmiany w tym rejestrze.
  • Re: Do 6 zł to promocja Autor: ~Janek [31.0.60.*]
    To tym bardziej szacun , trochę wiosny wyleciało tym twoim odkryciem .
[x]
IDH 6,56% 2,60 2025-12-01 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.