• 32.50 KLUICZOWE Autor: ~Spring [85.221.133.*]
    Jak padnie na zamknięcie dnia to będzie można śmiało dobierać poniżej 30 zł.
  • Re: 32.50 KLUICZOWE Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2023-03-24 o godz. 11:16 ~Spring napisał(a):
    > Jak padnie na zamknięcie dnia to będzie można śmiało dobierać poniżej 30 zł.

Napisz dlaczego wg. ciebie poziom 32,50 jest kluczowe, bo farmazony piszesz...

Znasz się choć trochę na AT?
  • Re: 32.50 KLUICZOWE Autor: ~Spring [85.221.133.*]
    Ech OPD mówi Ci to coś>?
    Metoda szczyty i dna?
  • Re: 32.50 KLUICZOWE Autor: ~Bolo [37.225.57.*]
    To ameba bez podstawówki…każdy choć ogarniający podstawy z podstaw wie ze to kluczowy poziom…
    Dnia 2023-03-24 o godz. 11:43 ~Bolo napisał(a):
    > To ameba bez podstawówki…każdy choć ogarniający podstawy z podstaw wie ze to kluczowy poziom…

Następny uczony inaczej...xDDD

I wszystko jasne Spring kończył podstawówkę z bolo, a niby bez podstawówki wiadomo, że wsparcia na innych poziomach są. Wystarczy na wykres D1 spojrzeć a nie jakieś poziomy nanosić.

Bolo jeszcze przed chwilą pisałeś że trend odwróciłeś, a teraz jednak o poziomoach piszesz...

Słabe to... xDDDD
    Dnia 2023-03-24 o godz. 11:41 ~Spring napisał(a):
    > Ech OPD mówi Ci to coś>?
    > Metoda szczyty i dna?

Nie wierzę... xDDD

Zobacz gdzie są wsparcia. Tuszkiewicz z yt i squaber za mocno wszedł...
  • Re: 32.50 KLUICZOWE Autor: ~bolo [89.191.129.*]
    dalej chcesz udowadniać, że na niczym się nie znasz?? jak śpiewał kazik - the bil nie wie, że jest the bil...
    słuchamy więc gdzie jest dolne wsparcie kanału trendu wzrostowego? :D
    bolo odpowiem jak wrzucisz swojego screena wynikającego z tego co popierasz u kolegi, bo to kolega twóej rozpoczął wątek a ty poparłes jego teorię.

Ponoć byłeś w podstawówce, więc sprawnie ci to pójdzie, nie to co mi... xDDD

Więc czekam...
    I udowodniłeś hahaha - zaoewbe to jeden z nowych klientów skuszonych darmowa akcja i możliwością kupienia 0,01 akcji xtb
    Bolo no udowodnij, że popierasz kolegę ktory wie co pisze a ty za nim. Dawaj scrren, jeden wystarczy... Uwiarygonij się. uznam twoją wyższość, w innym przypadku potwierdzisz tylko że jesteś farmazonem, który tylko i aż troluje
    Nie musisz wierzyć :D

NIejednokrotnie ten sposób działał.
    Mało powiem Ci jeszcze, że na dziennym można dostrzec RGR z zasięgiem 28.50
    Szykuj gotówkę bo będzie można dobierać po taniości.
    Jassssssne, jakby sprawdzalność AT fachowców z bankiera choć trochę się sprawdzała, to pełno byłoby milionerów a nie siedzieli po forach i żebrali o niższą cenę

Wklej creen ze swoim wykresem, bo straszyć gadaniem to mozesz dzieci pod przedszkolem
    Człowieku ja nikogo nie straszę siedzę na tych akcjach już długo i dużo już tutaj widziałem.
    Ile już razy mimo dobrych informacji leciało to w dół?
    Poza tym sypie się system finansowy na całym świecie i xtb dostaje rykoszetm liczenie na wzrosty w tym otoczeniu jest delikatnie mówiąc naiwne.

Jeśli zrzucą kurs mocno chętnie dokupię bo mam pełną świadomość w jakich warunkach spółka najlepiej zarabia.
    Rok temu gdy wybuchła wojna sytuacja była praktycznie identyczna kurs leciał mimo, że było wiadomo - CZAS ŻNIW DLA XTB

Także się tak nie obruszaj :)
    Długoterminowo kierunek jest jeden ale co po drodze może się dziać nie jest już takie oczywiste.
  • Re: 32.50 KLUICZOWE Autor: ~Cypis [5.173.140.*]
    no właśnie jak są trigery (wojna o której piszesz) to żadne at nie wchodzi w grę, lecą rynki i walą akcjami na oślep

tak samo potem wracają. takie trigery są porządne przez siedzących na rynkach a przy okazji zarabiają brokerzy, dm więc i w tym xtb

kolego do twojej wiadomości do dziś to nie jest żadna wojna, ale fakt że triger był gruby, podobnie jak dziś banki

także nie przywiązywałbym wagi do jakiś kresek przy rynkowych trigerach
    spring, zresztą co za demagogię uprawiasz i ludzi straszysz, jakbyś miał pojęcie o at, to byś poczekał na zamknięcie świeczki dniowej a potem ewentualnie szukał odniesień na wykresie

bo nie wierzę, że tak oświecony gość może akcje rozpatrywać na minutowach ale to by wiele o podobnych wpisach jak twoje mówiło
    Napisałem w pierwszym wpisie
    "Jak padnie na zamknięcie dnia to będzie można śmiało dobierać poniżej 30 zł"

Także liczy się zamknięcie dnia.
    o sorki to zwracam honor, bolo mnie zmylił bo już ogłosil zmianę trendu.

bolo potwierdził więc swoją fachowość z której już słynie na forum
    To przeczytaj raz jeszcze co pisałem - w sumie o podobnej porze - ze JEŚLI padnie 32,50 to mamy koniec trendu wzrostowego…ze czekamy na zamknięcie bo „rynek” walczy jeszcze o utrzymanie…ja tam chętnie znów dobiorę niżej wywalony pakiet…ale swój stały trzymam pod dywidendy - choć mnie z tym skupem z lekka podirytowali!
    Bolo zapomniałeś się przelogować na inne IP

xDDDDD
  • Re: 32.50 KLUICZOWE Autor: ~Anon [89.64.74.*]
    Niestety faktem jest, ze kurs łazi jak nam fundy zagrają. Chcą redukować akcje z koszyka podpisanego "finanse" to niestety XTB też dostaje po d*pie. 28,5 wydaje mi sie jednak ostrym przegięciem. Podejrzewam, ze trochę zarządzających funduszami odrobiło lekcje z zeszłego roku. Zabawne to było jak wywalali na wyścigi poniżej 20 zł :)
  • Kanał się broni Autor: ~Anon [89.64.74.*]
    Kanał wciąż nie naruszony :) Jak nam jakiś bank się nie wywali to liczę na 38,5 do wypłaty dywidendy.

https://i.imgur.com/YFqKnUe.png
  • Re: Kanał się broni Autor: ~Spring [85.221.133.*]
    Ładnie wybronione :)

Bardzo mnie to cieszy 38.5 bym nie pogardził ^^
  • Re: Kanał się broni Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2023-03-24 o godz. 17:02 ~Anon napisał(a):
    > Kanał wciąż nie naruszony :) Jak nam jakiś bank się nie wywali to liczę na 38,5 do wypłaty dywidendy.
    >
    >https://i.imgur.com/YFqKnUe.png

Jak bank sie wywali, to oznacza dużą zmienność, jak w ub. tygodniach, więc kto mądry powinien ładować do wora za całe depo dostępne pod korek.
    Kto pierwszy ten lepszy, bo potem będzie ciężko w dobrej cenie dostać nawet te 38,5 zł to będzie wspomnienie i na forum bedą wspominać, jak obecnie wspominają poziomy 16 zł...

Wspomnicie te słowa...
[x]
XTB 1,61% 103,64 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.