• A może jest tak... Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    że jakich większy pakiet jest sprzedawany

ktoś kupil po grosze
    kilkaset tys
    i teraz to sprzedaje małymi pakietam

jak myślicie?

w arkuszu
    jest pełno oferty sprzedazy po kilkadziesiat akcji
    i to tak się juz drugi rok przewala

• Re: A może jest tak... Autor: ~Smyk [46.134.111.*]
    Co ty gadasz tu problem dotyczy obietnic. Jeżeli ktoś obiecuje kilkanaście remaków a potem g..o z tego jest to jak może liczyć na zaufanie akcjonariuszy. A prawda chyba taka, że niewiele ma do powiedzenia, inni pociągają za sznurki
  • Re: A może jest tak... Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    "A prawda chyba taka, że niewiele ma do powiedzenia, inni pociągają za sznurki"

sam sobie przeczysz

ale tak jak wspomniał w innym poście ~for
    ktoś tutaj shortuje
    a małymi pakietami szuka stop losów

• Re: A może jest tak... Autor: ~Smyk [46.134.111.*]
    SL tu już dawno nie ma
  • Re: A może jest tak... Autor: ~Choroszcza [37.47.150.*]
    A może po prostu kupiłeś gniota i teraz szukasz tysiąca sposobów żeby jednak udowodnić, że to nie był błąd?
  • Re: A może jest tak... Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Mało kto tutaj ma tyle godności i honoru, aby przyznać, że kupił gniota.
    A tak niewątpliwie jest.

Ja konsekwetnie ostrzegam, aby tego gniota nie kupować.

za wczesnie mówic
    wiele spółek kisiło się przez znacznie dluższy czas by potem wystrzelić

czy w tamtym okresie, na tamtych spółkach, mówili że gniot i że kiszenie?
    Zalożę się że tak
    czy udało się komuś na tym wybiciu ładnie zarobić?
    założę się ze jak najbardziej

nie mamy podstaw do tego by tutaj miało być inaczej, bo firma ładnie się rozwija i daje dewidende

trzeba przeczekać obsmarowywaczy, hieny bo mają w tym swoj interes (nikt tutaj z dobroci serca nie będzie się udzielać)
    tym bardziej gdy raport jest faktycznie dobry
  • Re: A może jest tak... Autor: ~Pawcio [5.173.164.*]
    Skończ już te dziecinne pierd***nie o hienach, obsmarowywaczach, kałbojach i co tam jeszcze lubisz powymyślać rodem z przedszkola bo jak na razie to od przeszlo pół roku wiecej racji mialy osoby mniej przychylne działaniom/formą komunikacji spółki niż wasze bajki o rakietach, pociągach, wystrzałach po każdym raporcie, po kazdej premierze, po każdym ogłoszeniu daty premiery itd. Miej w sobie odrobinę godności i dobrego smaku i zwyczajnie skończ tego typu wieśniacką narracją
    jaką narracja

chłopie

jestem tutaj na minusie

i nie opuszcza mnie entuzjazm dla tej spółeczki

to wam już puszczają nerwy, bo nie spada tak jak byście chcieli, shorcik podejrzewam się nie udaje

i bardzo dobrze

a odpał będzie, ale nie za waszej kadencji

Pokaż mi gdzie piszę, że chce żeby spadało... moje nerwy maja sie świetnie bo mam dobrą średnią. Shortów też nie gram więc kolejny raz źle obstawiłeś wróżbito macieju. Dalej nie rozumiesz że można posiadać akcje i rownoczesnie nieprzychylnie komentować złe decyzje spółki a nie wiecznie słodzić. Dla Ciebie nawet jak spada to nie tak jakby chcieli jakieś rzesze illuminati grających na spadki. Jeśli nie rozumiesz o jaką narracje chodzi to ja już na to nic nie poradzę bo to wynika z poziomu inteligencji.
    XD

po co odnosisz się do twojego wyimaginowanego obrazu mojej inteligencji?
    przecież to jest niepoważne i głupie

rozmawiaj ze mna merytorycznie
    a a nie mi tutaj pierdnięcia swojego móżdżku opisujesz

albo wiesz co

koniec rozmowy

Hehe twoja wypowiedz jest za to przepelniona merytoryką. Jeżeli nie rozumiesz prostego zadania w którym mowa o zaprzestaniu obrażania ludzi którzy mieli więcej racji od ciebie ostatnimi czasy to świadczy to właśnie o twojej inteligencji. I to nie jest wyimaginowany obraz, co najwyżej obraz nędzy i rozpaczy wynikajacy z poziomu twoich wypowiedzi...
  • Re: A może jest tak... Autor: ~cierpliwy [109.236.81.*]
    Jak juz ruszy to bardzo szybko będzie 14 zł.

Po tyle szorty z Rockbrigde'a zaczeły wywalanko
  • Re: A może jest tak... Autor: ~gracz [46.204.96.*]
    A gawiedź tutaj wciąż komentuje kurs przy wolumenie z warzywniaka? Akcjonariat jest świadomy, że kurs zawsze zmierza do fundamentów i zysków spółki (chyba, że spółka jest jakoś obciążona zagrożeniami politycznymi itd.) w czasie krótszym bądź dłuższym?

Fajnie jakbyśmy tutaj zaczeli pisać o faktach i skończyli jakieś przepychanki z przedszkola.
    racja racja

• Re: A może jest tak... Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    Tylko po co. I tak wszystko sprowadzone jest do szamba i że ciągle piszemy o wystrzałach i 30zl. Ja już po prostu wolę nie dolewać oliwy do ognia. Polecam też innym.
    O faktach to już tutaj było długo pisane ale te mniej wygodne zawsze były sprowadzane do obrażania. A obroty ostatnich kilku dni nie odbiegają znacząco od średniej tygodniowej na tym walorze
  • Re: A może jest tak... Autor: ~wetrhg [37.30.115.*]
    a kto powiedział że spółkę się rozgrywa na jakichś wielkich milionowych obrotach dziennych,realia są tutaj jakie są to jest NC a nie wig20 także ta średnia 50tyś pln dziennie pasuje jak dłoń w rękawiczkę.
  • Re: A może jest tak... Autor: ~ergfedds [37.30.115.*]
    w ROK przemielono blisko 5MLN akcji,co wy byście chcieli taki wynik w tygodniu robić?? to jest NC
  • Re: A może jest tak... Autor: ~Fachowcy [188.146.113.*]
    z jakiegoś funduszu lub spółdzielni trzymają kurs i kombinują jak koń pod górkę!! :) .. I zapewne tak będzie jeszcze co najmniej do końca kwietnia
    najgorsze jest to że intoksykują forum fałszywymi informacjami
  • Re: A może jest tak... Autor: ~For [31.61.181.*]
    Przykład:

"Jeżeli ktoś obiecuje kilkanaście remaków"

Za takie kłamstwa powinni z automatu banować
    A co obiecywano faktycznie to sobie można sprawdzić na nagraniu z czatu inwestorskiego:

https://www.youtube.com/live/dGlLOcE6bXk?feature=share

Harmonogram: 8:07min

Jak dotąd wszystko robią zgodnie z planem
  • Re: A może jest tak... Autor: ~Alek [89.74.30.*]
    No no razem z 3-4 remakami rocznie i nadrobieniem niewydanych remaków z lat poprzednich xD No ogólnie wszystkie jest super dywidenda miała być 25-30 groszy jest 10, ale jest świetnie, zysk miał być w okolicach 17 mln, jest niecałe 10 i jest pięknie. Tylko jakoś kurs tego nie widzi, ale co tam, przecież zarabianie na giełdzie nie jest najważniejsze xD
    4remaki rocznie
    Dywidenda 30groszy
    Zysk 17mln

Źródło tych rewelacji?

Bankier.pl ? :)
    4 remaki - zbynio opowidał te bajki w 2020, 2021 i o nadrabianiu mówił na początku 2022,
    30 groszy dywidendy - fakt tutejsze forum i nasz użytkownik ha (przyznaję bardzo słabe źródło xD), ale 25-30 groszy to miało byc takie minimum,
    Mój błąd nie 17, a 15.4 (18 było zysk brutto), znajdziesz rekomendacjach BDM, którymi tak wszyscy byli zachwyceni.

• Re: A może jest tak... Autor: ~Nienajnowszy [5.173.2.*]
    Podaj link do jego wypowiedzi, jak to zrobił -For albo przestań kłamać
    Chłopie już tyle razy pokazywałem te czaty zbynia z końca 2020, z 2021 i znowu mam Ci szukać? Nie kompromituj się. Raport BDM też jest ogólnie dostępny np. na infostrefie. A wpisy o dywidendzie ha też znajdziesz kilka stron do tyłu. Nie jest to jakiś wyczyn, a ja mam inne zajęcia w weekend.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [157.158.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A może jest tak... Autor: ~Bolomir [89.64.14.*]
    Postawili pakiecik 2k na 5ziko aby nie przekroczyć bo technicznie nie po ich myśli by było :)
    Ciekawa lekcja ta spółka. Widać, że z kapitałem kilku-kilkunastu milionów można na NC zrobic wszystko
    chyba ktos tu zaczyna rozumiec o co jest gra
    A co Ty za głupoty opowiadasz

nie jedna spłka na NC miała w ciągu roku kilkunastokrotnie większe obroty

spojrz sobie chocby na bloober

wiec aktualnie obroty mamy jak w warzywniaku
[x]
FOREVEREN 0,00% 2,97 2025-10-16 16:38:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe