Co ty gadasz tu problem dotyczy obietnic. Jeżeli ktoś obiecuje kilkanaście remaków a potem g..o z tego jest to jak może liczyć na zaufanie akcjonariuszy. A prawda chyba taka, że niewiele ma do powiedzenia, inni pociągają za sznurki
za wczesnie mówic wiele spółek kisiło się przez znacznie dluższy czas by potem wystrzelić
czy w tamtym okresie, na tamtych spółkach, mówili że gniot i że kiszenie? Zalożę się że tak czy udało się komuś na tym wybiciu ładnie zarobić? założę się ze jak najbardziej
nie mamy podstaw do tego by tutaj miało być inaczej, bo firma ładnie się rozwija i daje dewidende
trzeba przeczekać obsmarowywaczy, hieny bo mają w tym swoj interes (nikt tutaj z dobroci serca nie będzie się udzielać) tym bardziej gdy raport jest faktycznie dobry
Skończ już te dziecinne pierd***nie o hienach, obsmarowywaczach, kałbojach i co tam jeszcze lubisz powymyślać rodem z przedszkola bo jak na razie to od przeszlo pół roku wiecej racji mialy osoby mniej przychylne działaniom/formą komunikacji spółki niż wasze bajki o rakietach, pociągach, wystrzałach po każdym raporcie, po kazdej premierze, po każdym ogłoszeniu daty premiery itd. Miej w sobie odrobinę godności i dobrego smaku i zwyczajnie skończ tego typu wieśniacką narracją
Pokaż mi gdzie piszę, że chce żeby spadało... moje nerwy maja sie świetnie bo mam dobrą średnią. Shortów też nie gram więc kolejny raz źle obstawiłeś wróżbito macieju. Dalej nie rozumiesz że można posiadać akcje i rownoczesnie nieprzychylnie komentować złe decyzje spółki a nie wiecznie słodzić. Dla Ciebie nawet jak spada to nie tak jakby chcieli jakieś rzesze illuminati grających na spadki. Jeśli nie rozumiesz o jaką narracje chodzi to ja już na to nic nie poradzę bo to wynika z poziomu inteligencji.
Hehe twoja wypowiedz jest za to przepelniona merytoryką. Jeżeli nie rozumiesz prostego zadania w którym mowa o zaprzestaniu obrażania ludzi którzy mieli więcej racji od ciebie ostatnimi czasy to świadczy to właśnie o twojej inteligencji. I to nie jest wyimaginowany obraz, co najwyżej obraz nędzy i rozpaczy wynikajacy z poziomu twoich wypowiedzi...
A gawiedź tutaj wciąż komentuje kurs przy wolumenie z warzywniaka? Akcjonariat jest świadomy, że kurs zawsze zmierza do fundamentów i zysków spółki (chyba, że spółka jest jakoś obciążona zagrożeniami politycznymi itd.) w czasie krótszym bądź dłuższym?
Fajnie jakbyśmy tutaj zaczeli pisać o faktach i skończyli jakieś przepychanki z przedszkola.
Tylko po co. I tak wszystko sprowadzone jest do szamba i że ciągle piszemy o wystrzałach i 30zl. Ja już po prostu wolę nie dolewać oliwy do ognia. Polecam też innym.
O faktach to już tutaj było długo pisane ale te mniej wygodne zawsze były sprowadzane do obrażania. A obroty ostatnich kilku dni nie odbiegają znacząco od średniej tygodniowej na tym walorze
a kto powiedział że spółkę się rozgrywa na jakichś wielkich milionowych obrotach dziennych,realia są tutaj jakie są to jest NC a nie wig20 także ta średnia 50tyś pln dziennie pasuje jak dłoń w rękawiczkę.
No no razem z 3-4 remakami rocznie i nadrobieniem niewydanych remaków z lat poprzednich xD No ogólnie wszystkie jest super dywidenda miała być 25-30 groszy jest 10, ale jest świetnie, zysk miał być w okolicach 17 mln, jest niecałe 10 i jest pięknie. Tylko jakoś kurs tego nie widzi, ale co tam, przecież zarabianie na giełdzie nie jest najważniejsze xD
4 remaki - zbynio opowidał te bajki w 2020, 2021 i o nadrabianiu mówił na początku 2022, 30 groszy dywidendy - fakt tutejsze forum i nasz użytkownik ha (przyznaję bardzo słabe źródło xD), ale 25-30 groszy to miało byc takie minimum, Mój błąd nie 17, a 15.4 (18 było zysk brutto), znajdziesz rekomendacjach BDM, którymi tak wszyscy byli zachwyceni.
Chłopie już tyle razy pokazywałem te czaty zbynia z końca 2020, z 2021 i znowu mam Ci szukać? Nie kompromituj się. Raport BDM też jest ogólnie dostępny np. na infostrefie. A wpisy o dywidendzie ha też znajdziesz kilka stron do tyłu. Nie jest to jakiś wyczyn, a ja mam inne zajęcia w weekend.
Postawili pakiecik 2k na 5ziko aby nie przekroczyć bo technicznie nie po ich myśli by było :) Ciekawa lekcja ta spółka. Widać, że z kapitałem kilku-kilkunastu milionów można na NC zrobic wszystko