A sprzedaż Elden Ring była rekordowa, ok. 20 milionów kopii w pierwszym roku sprzedaży. Zobaczymy, jak będzie sprzedawać się Lords of the Fallen, to da nam obraz potencjału.
Dnia 2023-03-24 o godz. 10:12 ~justprofit napisał(a): > A sprzedaż Elden Ring była rekordowa, ok. 20 milionów kopii w pierwszym roku sprzedaży. Zobaczymy, jak będzie sprzedawać się Lords of the Fallen, to da nam obraz potencjału.
Dobrze będzie jeśli gra się uruchomi. Tyle Ci powiem o produkcji Cigu :)))
Przez długi czas byłem akcjonariuszem Creepy Jar i zarobiłem w przedziale 350-600 zł. Na bieżąco monitoruję rozwój spółki i pewnie ponownie zostanę jej akcjonariuszem, gdyż ma bardzo dobry zespół oraz zarząd. Z praktycznie niczego stworzyli longsellera. Zakładam, że Chimera też będzie świetną produkcją. Aktualnie rzeczywiście widzę potencjał w CIG i inwestuję pod nową strategię i przede wszystkim pod zbliżającą się premierę Lord of the Fallen wraz z dual listingiem w Londynie. Jeśli zarobię to wrócę tu pod Chimerę. Jeśli nie zarobię to też wrócę, ale z mniejszymi środkami. Odważyli się na grę AAA więc daję im szansę. To co zobaczyłem do tej pory nie budzi moich wątpliwości.
Wypuszczą grę, która się nie uruchamia? Skoro zrobili taką grafikę to chyba coś potrafią ludzie z zespołu w Barcelonie? Czekamy na gameplay. Ostatni ich Sniper chyba działał? W każdym razie gra się dobrze sprzedawała.