• [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: ~nik [83.7.154.*]
    do stracenia ............
  • Re: [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: ~balbina [83.9.187.*]
    Mam Państwu do przekazania dobrą wiadomość.Napisałam zapytanie na adrespodany na stronie internetowej Warimpexu.Nawet się tego nie spodziewałam ale o dziwo dostałam odpowiedź od Pana Daniela Foliana z informacją że wartość rynkowa akcji Warimpexu jest wyceniana 2x w roku przez niezależnego experta nieruchomościRichard Ellis(CBRE)W/g ostatniej wyceny po odjęciu długów wartość 1 akcji wynosi 9,5 Euro.Wartość zaniżona na giełdzie jest związana z ogólnoświatowym kryzysem ale to jest prawd przejściowa sytuacja.Firma nie ma żadnych problemów fin anasowych ani nie grozi jej bankructwo.Drugim powodem spadku ceny jest niska płynność.Pozdrawiam.Można napisać pod adres podany na stronie Warimpexu.Jeśli ktoś dowie się cxzegos nowego proszę o podanie tych inf na forum
    + Odpowiedz
    « Poprzednia wiadomość | Następna wiadomość »
  • Re: [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: ~nik [83.7.170.*]
    tak tak pierdu pierdu a oni między czaśie wywalajom takie numery to z nowymi na gpw
    za awansowani gracze to dawno wywalili .w europie recesja dopiero sie zaczyna więc niema przesłanek by warek rosnoł a straty itak pokaze niema mocnych ....walorek jest ok ale dopiero gdzies w okolicach 2.00 4.00 pln...i to nie fikcja...
  • Re: [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: ~NIKI [83.7.149.*]
    DO STRACENIA DEWELOPERKA TO BANKRUĆI
  • Re: [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: ~foltz [89.174.23.*]
    pierdu pierdu

w warszawce mają 50% udziałi w Hotelu INTERCONTINETAL i 25% udziału w hotelu SOBIESKI
    W Polsce mają jeszcze w takich miastach jak Kraków i Międzyzdroje swoje hotele
    faktycznie to wszystko to żaden majątek a goście hotelowi szczególnie w Intrcontinental to dostają po 70 euro za to że byli zajrzeć na 44 piętro jak centrum WA-wy wygląda

hotel ten kosztował 280 mln euro
    i conajmniej tyle jest wart
    a nocka w nim kosztuje 700 zł tylko
  • Re: hip hip....:) dywidenda!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~uradowany [83.24.54.*]

13 Sty 2009, 10:45

Przedstawiciele Warimpeksu zapewniają, że w 2009 roku koszty finansowe nie będą spółce ciążyły tak bardzo jak w ubiegłym. Spółka planuje w obecnym roku zainwestować 100 mln EUR, z czego 1/3 w Polsce. Budowa biurowca przy ulicy Próżnej w Warszawie pochłonie 10-15 mln EUR. Zarząd optuje za wskaźnikiem wypłaty dywidendy w wysokości 20-30%.
    (DM BZ WBK SA)

• Re: [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: oles... [77.91.63.*]
    to jasne ze będą chcieli wypłacić jak najwyższą dywidendę bo sami obkupili się w akcje i to niemałe ilości
  • Re: [[[[[[[[ warimpex tu bedzie kasa ]]]]] Autor: ~foltz [89.174.23.*]
    był niski kurs to kupowali
    mogliście i wy kupować
    a ja się zawachałem i też nie kupiłem
    i mam coraz większego kaca że chyba nie wsiadłem do pociągu
    zero obrotu
    jak chcesz kupić to musisz brać z tabeli i o nic nie pytać
    pod górę kilka dni malutki oddech i znowu pod górę

zero leszczy i strach aby nie złapać rybę co już dawno zdechła
    no można też złapać szczupaka
    któż to wie
    ale fakt faktem to majątek ma ładny
  • Re: barany......nie dajdzie sie okraść z akcji Autor: ~mądry [83.24.51.*]
    grubasy teraz dobierają juz pod dywidendę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to socjotechnika na spadek !!!!! widziałem to już na wielu innych spółkach!!!
[x]
WARIMPEX 0,00% 2,30 2026-05-29 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.