• Zysk spółek z WIG20 Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dino miało mniejszy niemal o 1/3 zysk za rok ubiegły niż XTB.

Co wy na to trole spadziowe?
  • Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~makler [77.222.244.*]
    chyba trochę inaczej ale tak czy siak, wycena DNP, czy kiedyś Allegro lub Cdr
    vs obecna XTB to kompromitacja giełdy i tolerowania mafii fudów
    Trzeba wiać z tego ścieku zwanego GPW!!
  • Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~Adam [77.252.47.*]
    Kwestia czasu i dogonimy powyższe spółki. Tylko cierpliwości... Zmiennośc i niepewnośc rynku to woda na młyn dla XTB.
  • Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~bolo [89.191.129.*]
    a Orlen miał 3000% większy zysk - i co to zmienia?
    jaki sens porównywać czekoladę z chipsami? to zupełnie inne spółki i inne branże nagony...
  • Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~makler [77.222.244.*]
    już ci pisałem, że Orlen to upolityczniony, zawłaszaczony przez mafię pis, moloch
    jak chcesz to top pieniądze w tego typu spółkach

• Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2023-03-24 o godz. 09:21 ~makler napisał(a):
    > już ci pisałem, że Orlen to upolityczniony, zawłaszaczony przez mafię pis, moloch
    > jak chcesz to top pieniądze w tego typu spółkach
    >

Wybacz mu...

Bolo może nie wiedzieć, jaka to różnica, bo on całe życie na zasiłku z łapą wyciągniętą.

• Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~Bolo [37.225.57.*]
    Skąd zawsze ameby tak maja ze myśla ze inni żyją jak oni? Wpłynęły zasiłki? Dorobisz wpisami i na harnasie styknie w weekend?
    Dnia 2023-03-24 o godz. 09:26 ~Bolo napisał(a):
    > Skąd zawsze ameby tak maja ze myśla ze inni żyją jak oni? Wpłynęły zasiłki? Dorobisz wpisami i na harnasie styknie w weekend?

Bolo ty mnie nie pytaj o takie rzeczy, bo nie interesuje mnie jak żyją inni i na co wydasz swoja kasę. Szczególnie twoje zycie mnie nie obchodzi.

Zapytaj może na innym forum?
  • Re: Zysk spółek z WIG20 Autor: ~bolo [89.191.129.*]
    pytam ciebie jako, że całe zycie na zasiłku jedziesz...choć teraz fucha złapana - ile za wpis nagonie płacą?
    Dnia 2023-03-24 o godz. 09:15 ~bolo napisał(a):
    > a Orlen miał 3000% większy zysk - i co to zmienia?
    > jaki sens porównywać czekoladę z chipsami? to zupełnie inne spółki i inne branże nagony...

Bo Orlen goli obywateli przy przyzwoleniu władza, a zapewne wręcz pod ich naciskiem.

Wyobraź sobie więc, jaką XTB goliłoby kasę jakby miała takie warunki zarabiania jak np. Orlen czy inne SSP, czy jakby XTB same było spółką skarbu państwa.

PS. Myślenie nie boli, podobnie jak pisanie takich bzdur przez ciebie jak powyżej
[x]
XTB 1,34% 110,30 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.