• Stargate Autor: ~Poks [95.108.14.*]
    Z dzisiejszego podcastu Slitherine:
    - beta testy w kwietniu,
    - premiera gry w wakacje

Otwartym pozostaje pytanie ile z tego skapnie CFG?
  • Re: Stargate Autor: ~Gość [31.0.47.*]
    Doskonała wiadomość. Myślałem że projekt upadł.
  • Re: Stargate Autor: ~vcbxcvb [5.173.131.*]
    Strzelam że dużo nie wpadnie przy premierze, najwyżej z milion na pokrycie kosztów jesli mieli je wcześniej przed przeniesieniem, ale może być spora dywidenda z Slitherine PL w 2024.
  • Re: Stargate Autor: ~Jerry [83.238.125.*]
    jak gra bedzie udana to wpadnie sporo:
    1. pokrycie kosztów gry
    2. za 1-2 lata ekstra kasa z tantiem
    3. nowe zlecenia do SL
  • Re: Stargate Autor: ~Inwest [31.0.180.*]
    Ze startage cfg otrzyma 30%. Taki jest udział w nowopowstałej spółce
  • Re: Stargate Autor: ~noone [95.155.113.*]
    Gra niestety nie zapowiada się specjalnie dobrze i raczej nie liczyłbym na spektakularny sukces. Nawet znana marka nie będzie wstanie tego uratować, jeżeli nie będzie nic oryginalnego w rozgrywce. A zapowiada się, że będzie to zwykły klon Commandosów.
    Po sukcesie Silent Tactics była moda na skradanki w rzucie izometrycznym, ale ta moda przemineła i klientela się wypaliła, dostając ciągle te same nudne odgrzewane kotlety.
    Nawet wprowadzające nowe mechaniki gry typu War Mongrels czy Serial Cleaners odniosły spektakularne porażki.
    A po gameplayu ze Stargate'a wynika że tam jest jeszcze większa bieda. Rozgrywka jest do bólu powtarzalna i nudna. Bardzo mało ludzi będzie chciało w to grać. Znana marka sprawi tylko że będzie większy hejt, bo dużo ludzi kupi, bo to Stargate i zwróci z negatywnym komentarzem.
  • Re: Stargate Autor: ~all [195.114.160.*]
    Człowieku, co ty pier do lisz, jak możesz pisać na temat gierki którą widziałeś rok temu takie dyrdymału.
    Psy szczekają karawana jedzie dalej.
  • Re: Stargate Autor: ~noone [95.155.113.*]
    Tak potwierdzam. Moja opinia jest oparta na tym co widziałem i widzę. Nie wszyscy muszą się z tą opinią zgadzać.
    Natomiast przestrzegam, przed opiniami opartymi o marzenia i pobożne życzenia. Jak zobaczę wspaniały gameplay to zmienię zdanie i chętnie kupię grę, bo jestem zapalonym graczem. Jak na razie nie widzę nic ciekawego w tej grze poza marką Stargate.

I wcale nie życzę CFG źle. Wręcz przeciwnie. Krytykuje to co widzę, bo chciałbym by się ogarneli i poprawili jakość swoich gier.

[x]
CFG -0,43% 2,33 2025-09-19 13:45:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.