Jeden głupszy od drugiego. Piszę o zawieszeniu bo na chwilę obecną takowe jest. Nieprawdaż? To była tylko wzmianka do Łeba i jego wywodów o fixach. Tak się zapierał, a tu proszę...jeszcze lepsza niespodzianka. A czy i kiedy to odwieszą to pytaj prezesunia co jeszcze nawywijał. Wg komunikatów po zamieszczeniu raportu za 4 kw powinno być odwieszone. Więc dzis powinni dać info a jutro odwiesić. Kupować raczej nie mam zamiaru także możecie się zapychać do woli. Droga wolna.
A ty myslis że ktoś bedzie sypał kto miał oddac to oddał,Ja tu widze drugie dno tylko przerzucą z wora do wora i skubne pare tys cwaniaczkom z nowymi nickami.Już niejedno widziałem jak wyleszczali.
Zawieszenie to nie fixy, jutro powinny wrócić notowania i to ciągłe. Gdyby prezes wyrobił się z raportem przed 17, to prawdopodobnie nawet zawieszenia by nie było. Graphene dało raport z jednodniowym opóźnieniem, ale w trakcie sesji i ich uchwała o zawieszeniu ominęła. Podziekujcie opieszałemu prezesowi za te dni nerwówki.
Ja to wiem i ty również. Ale sam przyznaj szczerze, że numer z zawieszeniem zaskoczył cię z pewnością wielce, jak i najstarszym góralom którym się to w łbach nie śniło nawet.