• Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~Bollo [5.173.33.*]
    J.W.
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~Bollo [5.173.33.*]
    W koncu
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Na razie nic się nie zadzieje. Męczenie i próby wyciśnięcia towaru od umęczonych.
    Czekam końca wojny i przełożenia wajhy ponownie na pandemiczny tor.
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~J-23 [31.61.239.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 13:18 cmpunk napisał(a):
    > Na razie nic się nie zadzieje. Męczenie i próby wyciśnięcia towaru od umęczonych.
    > Czekam końca wojny i przełożenia wajhy ponownie na pandemiczny tor.

czekaj, czekaj dalej wc****

A kiedy u ciebie 18-stka na snw ? ? ?
    warto to by było jakoś uczcić
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: cmpunk [31.61.252.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 16:26 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-03-23 o godz. 13:18 cmpunk napisał(a):
    > > Na razie nic się nie zadzieje. Męczenie i próby wyciśnięcia towaru od umęczonych.
    > > Czekam końca wojny i przełożenia wajhy ponownie na pandemiczny tor.
    >
    > czekaj, czekaj dalej wc****
    >
    > A kiedy u ciebie 18-stka na snw ? ? ?
    > warto to by było jakoś uczcić

Możesz nie doczekać ;-). Ale nawet jak doczekasz, to i tak będziesz świętować wcześniej niż ja :-).
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    nie bylo mnie tu z miesiac ale widze ze nic sie nie zmienilo.... typowe "jest super jest super wiec o co ci chodzi" i "czekamy czakamy" i tak od 18 lat. Ty cmpunku to powinienes dostac z 5% tego sanwila od buchaja w ramach zasiedzenia, tak uwazam, szczerze
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Dnia 2023-03-24 o godz. 14:11 ~hmm napisał(a):
    > nie bylo mnie tu z miesiac ale widze ze nic sie nie zmienilo.... typowe "jest super jest super wiec o co ci chodzi" i "czekamy czakamy" i tak od 18 lat. Ty cmpunku to powinienes dostac z 5% tego sanwila od buchaja w ramach zasiedzenia, tak uwazam, szczerze

Już myślałem, że na kardiologii jak Kubacka wylądowałeś :-).
    Ale spoko, Tedros za jakiś czas zadba o wzrosty. A ty podniecaj się dalej "wojną" na wUkrainie. Może coś wybierzesz sobie z ukraińskiego OLX? Jakiś wóz opancerzony, karetkę, a może Starlinka?
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~hmm [83.9.119.*]
    Miło ze sie martwisz, ale spokojnie. Juz ci pisalem, że to nie ty bedziesz decydował o tym kiedy przyjdzie moj czas. Moze sie okazac ze predzej niz on nadejdzie to ty pozegnasz sie z tym swiatem gdy ten Starlink spadnie ci na twoj pusty łeb
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-03-25 o godz. 15:09 ~hmm napisał(a):
    > Miło ze sie martwisz, ale spokojnie. Juz ci pisalem, że to nie ty bedziesz decydował o tym kiedy przyjdzie moj czas. Moze sie okazac ze predzej niz on nadejdzie to ty pozegnasz sie z tym swiatem gdy ten Starlink spadnie ci na twoj pusty łeb

Najpierw przyleci statek- matka z kosmitami, już się Pentagon szykuje x-D.
    Ja nie muszę decydować, kiedy przyjdzie twój czas- sam już zadecydowałeś, ja mogę najwyżej ci dopingować :-).
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~hmm [83.9.119.*]
    mozesz sie jedynie puknac w ten pusty baniak, ot co.. Zegnam, szkoda mi soboty na marnownaie czasu na sanwil i jego niewolników. Do zobaczenia za jakis czas, miesiac, moze dwa
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-03-25 o godz. 17:19 ~hmm napisał(a):
    > mozesz sie jedynie puknac w ten pusty baniak, ot co.. Zegnam, szkoda mi soboty na marnownaie czasu na sanwil i jego niewolników. Do zobaczenia za jakis czas, miesiac, moze dwa

Oby... Dużo zdrówka, bez naglicy :-).
  • Re: Kupi ktos te 10 sztuk? Autor: ~bhi [213.134.173.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 10:05 ~Bollo napisał(a):
    > W koncu

Bollo, ale powiedz tak szczerze na jaką cenę liczysz na tym buhajowym cudzie ?. W sensie przy ilu tak realnie chcesz wyskoczyć z pokładu ?.
    Jak na razie, to z jakimś większym pakietem ciężko by było, bo ruch tutaj jak na new connect.
[x]
SANWIL 2,28% 1,34 2026-05-19 15:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.