Dnia 2023-03-23 o godz. 13:18 cmpunk napisał(a): > Na razie nic się nie zadzieje. Męczenie i próby wyciśnięcia towaru od umęczonych. > Czekam końca wojny i przełożenia wajhy ponownie na pandemiczny tor.
czekaj, czekaj dalej wc****
A kiedy u ciebie 18-stka na snw ? ? ? warto to by było jakoś uczcić
Dnia 2023-03-23 o godz. 16:26 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-03-23 o godz. 13:18 cmpunk napisał(a): > > Na razie nic się nie zadzieje. Męczenie i próby wyciśnięcia towaru od umęczonych. > > Czekam końca wojny i przełożenia wajhy ponownie na pandemiczny tor. > > czekaj, czekaj dalej wc**** > > A kiedy u ciebie 18-stka na snw ? ? ? > warto to by było jakoś uczcić
Możesz nie doczekać ;-). Ale nawet jak doczekasz, to i tak będziesz świętować wcześniej niż ja :-).
nie bylo mnie tu z miesiac ale widze ze nic sie nie zmienilo.... typowe "jest super jest super wiec o co ci chodzi" i "czekamy czakamy" i tak od 18 lat. Ty cmpunku to powinienes dostac z 5% tego sanwila od buchaja w ramach zasiedzenia, tak uwazam, szczerze
Dnia 2023-03-24 o godz. 14:11 ~hmm napisał(a): > nie bylo mnie tu z miesiac ale widze ze nic sie nie zmienilo.... typowe "jest super jest super wiec o co ci chodzi" i "czekamy czakamy" i tak od 18 lat. Ty cmpunku to powinienes dostac z 5% tego sanwila od buchaja w ramach zasiedzenia, tak uwazam, szczerze
Już myślałem, że na kardiologii jak Kubacka wylądowałeś :-). Ale spoko, Tedros za jakiś czas zadba o wzrosty. A ty podniecaj się dalej "wojną" na wUkrainie. Może coś wybierzesz sobie z ukraińskiego OLX? Jakiś wóz opancerzony, karetkę, a może Starlinka?
Miło ze sie martwisz, ale spokojnie. Juz ci pisalem, że to nie ty bedziesz decydował o tym kiedy przyjdzie moj czas. Moze sie okazac ze predzej niz on nadejdzie to ty pozegnasz sie z tym swiatem gdy ten Starlink spadnie ci na twoj pusty łeb
Dnia 2023-03-25 o godz. 15:09 ~hmm napisał(a): > Miło ze sie martwisz, ale spokojnie. Juz ci pisalem, że to nie ty bedziesz decydował o tym kiedy przyjdzie moj czas. Moze sie okazac ze predzej niz on nadejdzie to ty pozegnasz sie z tym swiatem gdy ten Starlink spadnie ci na twoj pusty łeb
Najpierw przyleci statek- matka z kosmitami, już się Pentagon szykuje x-D. Ja nie muszę decydować, kiedy przyjdzie twój czas- sam już zadecydowałeś, ja mogę najwyżej ci dopingować :-).
mozesz sie jedynie puknac w ten pusty baniak, ot co.. Zegnam, szkoda mi soboty na marnownaie czasu na sanwil i jego niewolników. Do zobaczenia za jakis czas, miesiac, moze dwa
Dnia 2023-03-25 o godz. 17:19 ~hmm napisał(a): > mozesz sie jedynie puknac w ten pusty baniak, ot co.. Zegnam, szkoda mi soboty na marnownaie czasu na sanwil i jego niewolników. Do zobaczenia za jakis czas, miesiac, moze dwa
Dnia 2023-03-23 o godz. 10:05 ~Bollo napisał(a): > W koncu
Bollo, ale powiedz tak szczerze na jaką cenę liczysz na tym buhajowym cudzie ?. W sensie przy ilu tak realnie chcesz wyskoczyć z pokładu ?. Jak na razie, to z jakimś większym pakietem ciężko by było, bo ruch tutaj jak na new connect.