• Shadowgate 2 is coming Autor: ~Wwo [31.61.225.*]
    Jw
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~ja [165.225.207.*]
    a ta informacja pochodzi z .... ?
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Wwo [31.61.227.*]
    Benjamin na twitterze napisal. Jak kiedyś napisał o Rise eterna gra też szybko się pojawiła w sprzedazy
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Benjamin...
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    a poszukaj se
    hmm jakby to powiedzieć, forum to kiedyś służyło do dzielenia się własnie takimi informacjami, było to w zamieszchłych czasach przed szambonurkami i wtedy podawoało sie gdzie taka wiadomośc się pojawiła bo to ją uwiarygodnia, dziękuje koledze że odpowiedzial na moje pytanie :)
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Xxx [31.61.227.*]
    Wpisz Anseaume na twitterze powinieneś gościa znaleźć. Link z twittera nie da się tu wkleić bankier blokuje
    dziękuje, mam Benjamina na ćwierkaczu ale nie zaglądam tam za często :)
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Forek [31.61.181.*]
    No i pięknie się nam wszystko układa :)

2 remake'i w 2023.

INFO o trzecim dobije watahę szorciarzy
    fear effect jest wydaje mi się pewny
    więc trzy remejki :)
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Xxx [31.61.227.*]
    Będzie 5 /6 większych gier w tym roku.
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~For [31.61.181.*]
    FOR Podpisanie istotnej umowy
    Zarząd Forever Entertainment S. A. (FE, Spółka) informuje o zawarciu istotnej umowy pomiędzy FE, a Zojoi LLC z USA.

Celem umowy jest stworzenie i wydanie gry Shadowgate 2 na wszystkich wiodących platformach. IP Shadowgate to klasyk gatunku gier przygodowych point-and-click. Ostatnie wydanie gry miało miejsce w roku 2014.

Data premiery gry zostanie przekazana osobnym raportem bieżącym.

Shadowgate 2 będzie nową grą w uniwersum Shadwgate koprodukowaną przy współpracy z TA Publishing SARL, w której Forever Entertainment S.A. posiada 49% udziałów.

Podział ról:

Zojoi - właściciel IP, doradztwo.
    FE - wydawca, koproducent, współfinansujący.
    TA Publishing - współfinansujący, koproducent.

Za swój udział w projekcie FE otrzyma znaczącą część przychodu (ponad 50%) z każdego sprzedanego egzemplarza gry na wszystkich platformach.

Sprzedaż Shadowgate 2 może mieć duży wpływ na wynik Spółki w kolejnych latach.
    Pozyskiwanie klasycznych IP i tworzenie na ich podstawie nowych produkcji lub remake’ów to jeden z istotnych kierunków rozwoju Spółki, którego skuteczność została potwierdzona sukcesem Panzer Dragoon: Remake.
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~gracz [46.204.96.*]
    Spoko, ale ten Shadowgate to bardziej jako dodatek bym traktował, bez większego znaczenia.
    Czemu te łapki w dół? Nie jest to chyba tytuł, który może wynieść spółkę na następny level?
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~ha [79.185.4.*]
    mniejszą czy większą ale kasa spłynie i o to chodzi
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Jakoś [5.172.238.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 12:02 ~ha napisał(a):
    > mniejszą czy większą ale kasa spłynie i o to chodzi

póki co nie chce spłynąć ,
    taki taniec ,dwa przód ,jeden tył obrót i jeden w tył ,i to trwa trwa ,do następnego
    dwa do przodu .
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Bolomir [89.64.14.*]
    Dnia 2023-03-23 o godz. 11:59 ~gracz napisał(a):
    > Czemu te łapki w dół? Nie jest to chyba tytuł, który może wynieść spółkę na następny level?

Na tym forum można pisać tylko pozytywnie i euforycznie np "30zł należy się jak psu buda", "robi się ciekawie", "to moje zabezpieczenie na emeryturę" itd itp inaczej dostaniesz minusy.
    na tym forum można napisac co się chce i na kogo się chce
    można również dać minusa komu się chce i plusa tak samo

przestań zaginać rzeczywistość do swojego głupiego swiata który masz w głowie

nie mówie za moderatorów, bo ich działalność jest do dyskusji (usuneli mi niektóre komentarze, które nie miały przekleństw)
    xD ty naprawdę w to wierzysz? :) Każdy nawet merytoryczny wpis ale niekorzystny albo spoglądający na spółkę z dozą rozczarowania jest od razu minusowany. Natomiast gdy ~ha pisze farmazony o "że rozwój spółki jest bezprecedensowy" to od razu ma same plusy. Prawda taka, że większość akcjonariatu to dz8any jak Ty i ~ha, dlatego kurs nie rośnie. Kiedyś dorośniesz i zrozumiesz.
    no to skompletuj sobie silną grupę która lubi narzekać i se razem minusujcie
    uważam, że shadowgate 2 może być naprawdę fajną gierką
    widziałem starą wersję i jest bardzo ciekawa

my lubimy myślec pozytywnie, bo tak w rzeczywistosci jest

Ja sie nie odnośiłem do gry tylko do forumowiczów, że jak ktoś napisze co myśli ale nie będzie to zgodne z linia optymistów i entuzjastów to dostanie minusy i tyle.
    przecież tak działa świat
    a już na pewno zdrowe forum

jak się coś komus nie podoba to se minusuje albo plusuje

nie rozumiem twoich zarzutów a juz na pewno nie wie czymu mnie wyzywasz
    Bo Ty wyzywasz mnie! Tak działa świat
    nie wyzywam Cię tylko twój głupi świat (jednobiegunowy) w którym tylko malkontenci mogą komentować i plusować/minusować
    Dla rozluźnienia dodam, że mam pewnie więcej akcji FOR od forumowych błaznów typu nienajnowszy. Ale jak czytam to co taki człowiek pisze na forum, to się zastanawiam co w ogóle tutaj robi, zerowa wiedza na temat rynku wychodzi na każdym kroku...
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~najnowszy [178.16.102.*]
    Na słowo to sobie możesz nawet powiedzieć, że twoj stary to prezydent jest twoim wujkiem

wrzuć skreeny (chociaż to też mało wiarygodne) z maklera

prosze o konkrety i uzasadnienie,
    post i twój komentarz, dlaczego piszę głupoty
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    No i znowu wchodzi taki i wypisuje farmazony a już myślałem że będzie pierwszy wątek od x czasu bez chlewu.
    Swoje teorie możesz schować gdzieś głęboko. Co on napisał że ci coś nie pasuje. Że można dawać plusy i minusy jak się komuś podoba?
    Swoją drogą wchodzisz na forum spółki gdzie wiadomo że większość ludzi co zagląda pewnie ma akcje i szuka jakiś nowych informacji o spółce bo nie chce przeglądać czeluści internetu - sam tak robię. Potem widzi jakiś chlew i przepychanki bez celu to nawet merytoryczny wpis pogrążający spółkę będzie minusowal. Tak było i będzie na wszystkich forach. Możesz pisać setki postów i tak nic to nie zmieni. Zdecydowana większość zagląda tutaj tylko po to aby zobaczysz czy ktoś nie rzucić jakieś nowe info. Przepychanki nie są interesującą bo zarówno jedna jak i druga strona się powtarza. Do porzygu.
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~foreverforeveren [188.47.124.*]
    Kazdy wie, ze jestem wielkim zwolennikiem spolki i pisze tez glownie pozytywnie ; ale musze przyznac Bolomirowi racje !
    ja zapytalem na jednym wątku czy ktoś coś wie , odnosnie zapowiadanego DREAM PROJECTU ; 1. nie dostalem ani jednej odpowiedzi ; ale za to sporo czerwonych lapek. wtf ?! :D
    Może łapki w dół były za robienie pożywki szmbonurką, nikt już nie próbuje nawet wypowidać sie albo powiedzmy raczej snóć teori co takiego moze się jeszcze wydarzyć na spóce bo odrazu banda hien atakuje hasłami "a gdzie obiecane 15 remejków rocznie" itd. Więc poważni forumwicze przestali nawet cokolwiek pisać bez poważnych danych w postaci komunikatwo lub raportów bo poprostu nie chce im sie gadac z hienami. Taka moja teoria :)
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~ma [109.196.156.*]
    masz rację ;)

Ps. Jeszcze "ha" walczy ale myślę, że też już mu się ulewa.

Ps. 2. Im lepiej idzie z premierami, remejkami, wynikami, tym dla kursu gorzej. Ewenement na skalę światową :D

• Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~foreverforeveren [188.47.124.*]
    mamy dzis Fishing north atlantic ; mamy plotke o shadowgate 2 ; mam super raport ; mam dywidende (może nie "SOWITĄ" ; ale wciaż 3x wyzsza niz rok temu) ;

i mamy na kursie od wczoraj -5 % :)

bądź tu mądry
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~For [31.61.181.*]
    I mamy dziesiątki szorciarzy którzy chcą odkupić akcje
    Dodatkowo na Discord jest również wzminka o jakiejś zajawce dla Night Slasher remake
    I to jest NEWS! Night Slasher >>>>>>> Shadowgate
    na stockwatch jest wczorajszy art o forku ,nic nowego ale fajnie zredagowany , cały czas delikatnie dobieram ,gdzie dno ? zobaczymy , tak zeszmaconego kursu dawno nie widziałem ,czas pokaże co dalej ,dywidenda jest ,walor jest ,mam czas
  • Re: Shadowgate 2 is coming Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    A to nie podchodzi pod sprawę dla KNF?
    Jak myślicie, warto by było to nagłośnić? Miło by było mieć wiedzę dlaczego tak jest.
    knf to nie interesuje ,tutaj jedynie mógłby interweniować zarząd ,tylko coś mi się wydaje że on nie ma w tym interesu ,,,,,,a wręcz przeciwnie ,takie moje przemyślenia od dosyć dawna /5 shortów / ale może nie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
    Dnia 2023-03-23 o godz. 15:38 ~ma napisał(a):
    > masz rację ;)
    >
    > Ps. Jeszcze "ha" walczy ale myślę, że też już mu się ulewa.
    >
    > Ps. 2. Im lepiej idzie z premierami, remejkami, wynikami, tym dla kursu gorzej. Ewenement na skalę światową :D
    >

można by powiedzieć, że to sytuacja "bezprecedensowa" xD
[x]
FOREVEREN -1,97% 2,98 2025-10-10 16:49:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.