• Samo nie uroslo Autor: ~Stanislaw [46.204.12.*]
    Ciekawe czy wczoraj to jednorazowy incydent wzrostowy czy tylko podbitka pod .....no właśnie pod co,jak po takich spadkach to raczej nie zysków.
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Hillela [94.101.29.*]
    Cały czas jest pod kontrolą ale co nie którzy gracze stracili akcje dziś będą chcieli odebrać oddacie czy będą zmuszeni do zapłacenia więcej
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Wpissdu [87.207.113.*]
    Dzisiaj szok nit nie kupuje, nikt nie sprzedaje.
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Ciekawy [5.173.19.*]
    Wiec sam sobie odpowiedz co to była wczoraj za sesja. Ponad 7 mln sztuk obrotu i kurs poszedł raptem 15 procent a dzisiaj 20 tys akcji był już na minusie. Jednego dnia giga obroty a następnego marazm. Cechy upychania akcji dla drobnicy. Mam jeszcze przeczucie ze te dzisiejsze prawe 500 tys po 0,028 wziął prezes i wieczorem da info ze kupił aby jutro dalej upychać akcje .
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Kto tak popuścił 230k ?
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Antynaganiacz [37.225.57.*]
    Ciekawy, przecież odpowiada sam sobie, bo wpisssdu to stanisław :-)))

Lubi sam ze sobą pobełkotać tak samo jak hillela np. z mający
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Ciekawy [78.11.66.*]
    Ja już sie pogubiłem kto tu jest kim. Nawet nie zwracam na to uwagi i mam nadzieje ze w ciagu dwóch tygodni coś sie z kursem wydarzy i poleci w okolice 4 gr. Ale po tym co słyszałem i jak zachowuje się kurs to prędzej obstawiam zawieszenie notowań to wyjaśnienia sprawy mianowicie podejrzanej sprzedaży 39 mln akcji. Są podejrzenia ze dystrybuowane one były w okresie zamkniętym i dlatego były sprzedane poza parkietem. Ciekawy czy tak się okaże
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Wpissdu [87.207.113.*]
    Tak i biuro maklerskie przybiło antydatowanie sprzedaży. Pomyśl za takie coś odpowiada się z par 286 kk i grozi do 8 lat. Ty byś się na takie coś zgodził?
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Zdzicho [83.8.211.*]
    Nie 39 a 19,5 miliona które sprzedawał 14 stycznia. Okres zamknięty to 30 kalendarzowych które w tym przypadku to od 15 stycznia włącznie do 13 lutego włącznie. Raport podany 14 lutego, czyli żadnych uchybień nie ma się wyrobił co do dnia.
    Proszę nie wprowadzaj dodatkowego zamieszania
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    No nic widzę, że bez jakiegoś pozytywnego infa nie ruszymy....
  • Re: Samo nie uroslo Autor: ~Zdzicho [83.8.211.*]
    Raczej negatywne może podbić kurs skoro wszystkie pozytywne tylko dołowały go do tej pory
[x]
APIS 0,00% 0,01 2026-05-29 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.