W zeszłym roku 0,27 zł, w tym 1.1 zł. Spółka dynamicznie się rozwija. Większość spółek z GPW będzie miało większe lub mniejsze kłopoty w tym roku. Ile już zadecydowało, że nie przeznaczy nic na dywidendę? A STS zapowiada jeszcze poprawę wyników 2023 względem 2022. Najważniejsze, że liczbę stałych klientów mają ogrom. Dla mnie bomba, kruca bomba :)!!
Dnia 2023-03-22 o godz. 20:53 ~Baca napisał(a): > W zeszłym roku 0,27 zł, w tym 1.1 zł. Spółka dynamicznie się rozwija. Większość spółek z GPW będzie miało większe lub mniejsze kłopoty w tym roku. Ile już zadecydowało, że nie przeznaczy nic na dywidendę? A STS zapowiada jeszcze poprawę wyników 2023 względem 2022. Najważniejsze, że liczbę stałych klientów mają ogrom. Dla mnie bomba, kruca bomba :)!! >
W zeszłym roku była w dwóch ratach 0,37 i 0,27, więc 0,64zł. Progres jest i tak rewelacyjny, ale trzymajmy się faktów przy porównaniach ;)
dobre i tyle. jak w tym roku zobaczymy 30 zł (na 90% tak będzie) to nie dość, że zapłacą dywidendę to jeszcze zarobię porządny pitos za hodlowanie. Następny rok euro to znowu będą wzrosty. Ja tutaj widzę nawet 50-60 zł za rok o tej porze. Jak ktoś chce kasyna to może iść na dziadbud itp. tutaj jest łyżeczką ale do syta.