• Powrót na 3 zł Autor: ~Atom [46.134.24.*]
    Powrót na 3 zł
  • Re: Powrót na 3 zł Autor: ~echo [88.156.131.*]
    3 zł nie uświadczycie tu już nigdy.
  • Re: Powrót na 3 zł Autor: muaddibb [89.228.50.*]
    Chłopie jak wywaliłeś licząc na panikę akcje na spółkach które od dawna skończyły trendy spadkowe i są w konsoli i teraz latasz po spółkach i szukasz okazji, że ktoś ci najlepiej na - 50% spadku odda, ale miej jaja chociaż jeden nick mieć a nie na każdym gamingu masz inny i nikt ci nigdzie nie chce oddać akcji. Cóż tak bywa, jedni na dołkach kupują inni sprzedają.
  • Re: Powrót na 3 zł Autor: ~Szumilas [88.156.131.*]
    Ale cię boli, musisz wisieć wysoko u długo na haku że się tak stresujesz. Widać giełda nie dla ciebie.
  • Re: Powrót na 3 zł Autor: muaddibb [89.228.50.*]
    A gdzie ja się stresuję chłopie :D że mam spółkę co znam prezesa, wiem kto pracuje, wiem jak wygląda gra i potencjał znam spółki, która ma kap 5mln i nawet jej topy to taniocha w porównaniu do tych, które bankrutują i się wyprzedają a mają kap od 2x do 15x wyższą od Atoma ;)
    Stresujesz się ty, zmieniając nicki latając po wszystkich spółkach dzień i noc, a ja sobie siedzę kupuję i potem sprzedaję. Zarobiłem na każdej spółce raz czekałem pół roku, raz i 3.5 roku. Jak się nauczysz cierpliwości i analizy i kontaktów to też będziesz, chyba, że wolisz tracić cały swój czas aby zgarnąć psie grosze. Twój wybór.
  • Re: Powrót na 3 zł Autor: ~bajki_xd [185.132.133.*]
    Atomic Jelly to spółka z grupy PlayWay notowana na NewConnect. Strategia studia zakłada wydawanie 1-2 średniobudżetowych gier rocznie. (PAP Biznes)

I ostatnia premiera w 2018 roku... naganiacze.
[x]
ATOMJELLY 0,00% 1,10 2025-11-28 09:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.