Tutaj nie ma odpowiedniego akcjonariatu, chyba tam gdzie niskie c/z jest, to najczęściej akcjonariat jest strachliwy i wystarczy mała iskierka by się tratowali i sami siebie (pałowali), a np taki JRH ma wysokiej klasy akcjonariat, potrafili z 50 gr do prawie 30 PLN podciągnąć, a obecnie po korektach w niecały rok z 4,3 do ponad 10 przy przychodach rocznych około miliona i zysku nieznacznie mniejszym i to średnia z ostatnich lat, a kapitalizacja miła dla oka 400 baniek :)))) no ale tam jest klasa akcjonariatu. Więc jak widać nie zawsze to co dobre da zarobić :)
Zaniżyli wystraszyli wyzbierali i jeszcze wyzbierają akcji ile da się jak najwiecej . Teraz bedze stagnacja na kursie czyli boczniak i może z 6 miesięcy , żeby wymęczyć z akcji .Może wcześniej tego nie wiem ! I tylko podejrzewam ze jeszcze mało komunikatów ze spółki aż nadejdzie odpowiedni moment na wzrosty .Może 3 kwartał ?! Do tego dojdzie już LuON który od maja zostanie wdrożony .I znowu 4 kwartał ze strata ? I dopiero rusza w 2024 od 1 kwartału ?! Kto ma czas bedze zapakowany po tańszej cenie ! Bo promocji wiecznie nie będze . To tak skromnie powiedziane ! Ja mam czas i będze powtórka z rozrywki , czy w tym momecie mam dobre przypuszczenia czas pokarze .