• PP Autor: ~nowy [46.204.4.*]
    a może tak napisać do KNF i do GPW jak traktują inwestorów bo to jest nieudolne działanie zarządu SP
  • Re: PP Autor: ~Max [45.85.185.*]
    jestem jak najbardziej za bo to jest banda oszustów i nieudaczników.
    akcje niewprowadzone do obrotu a dziś info, że zakończyli umowę z doradcą...

W nawiązaniu do raportu bieżącego EBI nr 21/2021 EKO-OZE S.A. informuje o wygaśnięciu umowy z Art Capital Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie o doradztwo w procesie wprowadzenia akcji Spółki do Alternatywnego Systemu Obrotu („ASO”) na rynek NewConnect. Umowa obejmowała zatwierdzenie dokumentu informacyjnego oraz pełnienie funkcji Autoryzowanego Doradcy przy wprowadzeniu do ASO akcji serii I, K, L, M i N Spółki. Umowa była zawarta na czas określony i nie została przedłużona. 
  • Re: PP Autor: ~nowy [46.204.4.*]
    proponuje zebrać się na whats App lub gdzieś w necie jakaś strona i zebrać siły na walne by wszystko zablokować
    coś mi się wydaje ze to nadaje się do prokuratury za długo trwa
  • Re: PP Autor: newsman [146.70.85.*]
    jakies 10lat temu mialem na tym papierze przebitke 100procent kupilem po 6/8 groszy a sprzedalem po 14.czy 16 juz nie pamietam dokladnie ale juz wtedy wiedzialem ze to jest lipa ze ktos to dopuszcza do obrotu to sie nie dziwie w tym kraju PIS owskim ale wtedy PIS nie rzadzil i tez to sie dzialo ? nie wiem co to za kraj i co to sa za ludzie ?
  • Re: PP Autor: ~Qazer [31.0.27.*]
    ESPI...spółka zamierza kontynuować proces wprowadzenia akcji do obrotu.
  • Re: PP Autor: qazer [78.30.65.*]
    Skoro jednak zamiary minely sie z rzecztwistoscia, to jak teraz odzyskac kase i czy macie jakis kontakt z siedziba firmy bo na tel. i email nie odpowiadaja.....
  • Re: PP Autor: ~Hihihi [37.72.125.*]
    Piszpan na Berdyczów
  • Re: PP Autor: ~Ehhh [5.173.204.*]
    Na te qrwy z Hamletem i Nikola na czele brak słów
  • Re: PP Autor: ~Qazer [78.30.102.*]
    7 razy QQQQQQQ........
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 12:14:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?